Otomobil

Tüketici Raporlarından tam not alan Honda Accord Mayıs'ta yine gündemde! Güvenli Accord kampanyaları ile sizi bekliyor

Honda Accord, hava yastıkları, kilitlenmeyi önleyici frenler, arka görüş kamerası ve uyarlanabilir hız sabitleyici, şeritten ayrılma uyarısı gibi güvenlik teknolojisi dahil olmak üzere bir dizi güvenlik özelliğiyle birlikte gelir. Honda Finans’ın sunduğu kredi kampanyalarını değerlendirebilirsinizİlk olarak 1976'da tanıtıldı ve şu anda onuncu neslinde

Honda Accord, Japon otomobil üreticisi Honda tarafından üretilen orta boy bir otomobildir. İlk olarak 1976'da tanıtıldı ve şu anda onuncu neslinde. Accord, güvenilirliği, pratikliği ve fiyatına göre genel değeri ile tanınır.

Accord'un en yeni nesli, ferah ve konforlu bir iç mekana sahip modern ve şık bir tasarıma sahiptir. Hibrit seçeneği de dahil olmak üzere yeni Accrd bir dizi motorla sunuluyor ve dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, Bluetooth bağlantısı, arka görüş kamerası ve bir dizi güvenlik özelliği gibi çeşitli özelliklerle geliyor.

 

Gelişmiş güvenlik özellikleri: Honda Accord, hava yastıkları, kilitlenmeyen frenler, arka görüş kamerası ve uyarlanabilir hız sabitleyici, şeritten ayrılma uyarısı ve önden çarpışma uyarısı gibi bir dizi gelişmiş güvenlik teknolojisi dahil olmak üzere bir dizi güvenlik özelliğiyle birlikte gelir.

Duyarlı kullanım ve sürüş dinamikleri: Accord, hem şehirde hem de otoyolda sürüşü daha keyifli hale getiren duyarlı yol tutuşu ve konforlu bir sürüşe sahiptir.

Tüketici Raporlarından tam not alan Honda Accord Mayıs'ta yine gündemde! Güvenli  Accord kampanyaları ile  sizi bekliyor

Kaputun altında Accord, iyi bir güç ve yakıt verimliliği dengesi sunan bir dizi benzinli ve hibrit motorla çalışıyor. Ayrıca manuel ve otomatik şanzımanlar da dahil olmak üzere çeşitli şanzıman seçenekleriyle sunulur.

Yakıt tasarruflu motorlar: Accord, tümü iyi yakıt verimliliği sunan bir dizi benzinli ve hibrit motorla sunulur. Accord'un hibrit versiyonu, otoyolda tahmini 48 MPG'ye kadar tahmini yakıt ekonomisi ile özellikle yakıt açısından verimlidir.

Genel olarak, Honda Accord, fiyatı için iyi bir değer sunan, güvenilir ve pratik bir orta boy otomobildir. Orta boy araba segmentinde Toyota Camry, Nissan Altima ve Mazda6 gibi araçlara karşı rekabet ediyor.

HONDA ACCORD 03 MAYIS 2023 FİYAT LİSTESİ

1.5L VTEC Turbo Benzin    Otomatik    Executive    1.551.500 TL

                                                              Executive+   1.659.000 TL

 

Kaynak : www.honda.com.tr

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 03 Mayıs 2023 tarihinde saat 00:27'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.47 Türk Lirası, euro 21.44 Türk Lirası, altının gramı ise  1262 Türk Lirası değerinde

Düşük yakıt tüketimi sunan Honda HR-V e:HEV uygun fiyatta! İşte 07 Nisan 2023 fiyat listesi

Honda CRV Nisan ayı fiyatları merak ediliyor! İşte 06 Nisan 2023 fiyat listesi

Zanaatın Üstünlüğü Honda City'de ortaya çıkıyor! Honda City'e Nisan ayında zam yapıldı mı?