28 / 04 / 2024

Tulip Turkuaz, Expo Real Fuarı'nda büyük ilgi gördü

Tulip Turkuaz, Expo Real Fuarı'nda büyük ilgi gördü

Tulip Gayrimenkul, gayrimenkul fuarı Expo Real'e, Tulip Turkuaz&Towers ile katıldı



Tulip Gayrimenkul, 5–7 Ekim tarihleri arasında Münih'de düzenlenen gayrimenkul fuarı Expo Real'e, Türkiye'nin ilk Bio-İklimsel projesi olan Tulip Turkuaz&Towers ile katıldı. 1998 yılından bu yana gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan Expo Real'e bu yıl Emlak GYO önderliğinde ilk defa katılan Tulip Gayrimenkul katılımcılardan büyük ilgi gördü ve 50'ye yakın yatırımcı firma ile temas kurdu.

2006 yılında yabancı  sermayeli gayrimenkul geliştirme şirketi olarak temelleri atılan Tulip Gayrimenkul, Tulip Turkuaz&Towers Projesi ile bu yıl ilk defa Münih Expo Real Fuarı'nda yerini aldı. Önümüzdeki 10 yıl içerisinde, 400 milyar Euro'luk potansiyel taşıyan Türkiye emlak piyasasındaki ilk 5 firmadan birisi olmayı hedefleyen Tulip Gayrimenkul, hem güçlü ortaklık yapısı, hem de fuara taşıdığı Bio-İklimsel özelliği ile diğer projelerden farklılaştı ve büyük ilgi gördü. 

Tulip Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Burak Erten, fuarın kendileri için çok verimli geçtiğini dile getirerek şunları söyledi; “Bu yıl 12. kez düzenlenen Expo Real Fuarı'nda, Türkiye'nin standı ve Türk firmaları büyük ilgi gördü. Gayrimenkul sektörüne yön veren bu fuarda biz de ilk defa yer aldık. Fuarda kurumsal yapımız ve Tulip Turkuaz&Towers projemiz büyük ilgi ile karşılaştı. Tulip Gayrimenkul yöneticileri 50'ye yakın yatırımcı firma, banka ve gayrimenkul geliştirme firması ile temasa geçme olanağı yakaladı. Fuarda, ayrıca 2010 yılının ikinci yarısından itibaren, özellikle uzun vadeli krediler açısından yurtdışı finansman olanaklarının açılacak olduğunu da gözlemledik. Ülkemiz için sevindirici olan ise, yatırımcıların Türkiye Gayrimenkul pazarına olan yoğun ilgisiydi.”


Geri Dön