Sektörel

Tulip360'ın temelleri yıl sonuna kadar atılacak!

Tulip İcra Kurulu Başkan Vekili Murat Mertoğlu, Tulip360'ın temellerini yıl sonuna kadar atacaklarını belirtti

Yabancı sermayeli bir gayrimenkul geliştirme şirketi olarak 2006 yılında kurulan Tulip Gayrimenkul, Ankara'daki ilk satış ofisini hizmete açtı

Tulip Turkuaz'dan yapılan yazılı açıklamada, Ankara satış ofisinin açılışı nedeniyle Ankara Sheraton Otel'de düzenlediği kokteyle, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile Hollanda Büyükelçisi Jan-Paul Dirkse ve milletvekillerinin de katıldığı bildirildi.

Açıklamada, Tulip İcra Kurulu Başkan Vekili Murat Mertoğlu'nun açılışta yaptığı konuşmada, İstanbul Bahçeşehir'deki Tulip Turkuaz konut projesinin sadece İstanbul değil, tüm Türkiye'den talep gördüğünü söylediği belirtildi.

Açıklamaya göre Mertoğlu, tüketicilerden gelen talepler çerçevesinde Tulip Turkuaz'ın Ankara satış ofisini açarak gelen isteklere daha kolay ve yerinde cevap verebilmeyi amaçladıklarını bildirdi.

Tulip Gayrimenkul'ün yapımına hızla devam ettikleri, bunların yanı sıra yeni konut projelerini de hayata geçirmeye hazırlandıklarını anlatan Mertoğlu, Tulip Towers ile Esenyurt'ta yükselecek 2 bin 800 konutluk ve 83 bin metre karelik AVM'nin yer aldığı Tulip360'ın temellerini yıl sonuna kadar atacaklarını belirtti.

Hollanda merkezli Van Herk ve Panagro Group ortaklığındaki Tulip Gayrimenkulün projelendirdiği ve mimar Ken Yeang'ın tasarladığı Tulip Turkuaz için şu ana kadar öz kaynaklarından yaklaşık 70 milyon liralık yatırım yaptı.

Tulip Gayrimenkul, projenin satışa çıktığı Haziran ayından bu yana 1. etapta yer alan 317 dairenin yüzde 40'ının satışını gerçekleştirdi.
AA