28 / 04 / 2024

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği (Tüm. Emek. Der.) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta ilinde emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.



Tüm Emekliler Derneği (Tüm Emek Der) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, kuruldukları günden bu yana emekliler için büyük hizmetler yaptıklarını belirtti. Emeklilerin konut sahibi olmalarını sağlamak için Yapı Kooperatifi kurduklarını ve Ocak ayı itibari ile başvuruları kabul edeceklerini ifade etti.

14 Ocak tarihinde faaliyete geçen Tüm Emek Der Isparta Şubesi’nin üye sayısının 3 bine yaklaştığını söyleyen Yıldız, diğer Emekliler Derneği’nden sürekli istifa haberleri geldiğini kaydetti.

Yıldız, Kirazlıdere Sosyal Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, emeklilerin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla birçok anlaşma yaptıklarını söyledi. Yıldız, “Özel Hastaneler, Hukuk Danışmanları, Özel Diş Kliniği, Araç bakım ve onarım firmaları, işitme cihazları, Düğün salonları, gözlük ihtiyaçları, tuhafiye, halı firması gibi yerlerle indirimli anlaşmalar yaparak, üyelerimize ekonomik kazanç sağlamaya çalışıyoruz. Bu anlaşmaları arttırmaya devam edeceğiz" diye ifade etti.

Tüm Emekliler Derneği nden emeklilere konut müjdesi!

Akdenizgerçek'te yer alan habere göre, Yıldız, emeklilerin konut sorununu çözmek amacıyla Yapı Kooperatifi kurduklarını ve Ocak ayından itibaren başvuruları almaya başlayacaklarını kaydetti. “Konut yapımı konusunda alt yapımızı tamamladık. Konut sahibi olmayan ve üzerinde ev bulunmayan emeklilerimizi konut sahibi yapmak için kararlıyız” diyen Yıldız, Isparta’da 120 binden fazla emekli olduğunu ve bunların yalnız olmadığını, kendilerinin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.

Öte yandan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Isparta Eğirdir'de hayata geçirilen konut projesi tamamlandı. Toplamda 142 adet konutun tamamlandığı söz konusu projenin hak sahiplerine teslimi, 24 Kasım 2023 tarihine kadar yapılacak.

İnşa edilen konutlar, modern bir yatay mimari anlayışı ile hayata geçildi ve sağlam bir zemine, radye temel üzerine tünel kalıp sistemi kullanılarak depreme dayanıklı bir şekilde yükseldi.

Proje de aynı zamanda, fitness alanları, çocuk oyun alanları, kamelyalar ve yeşil alanlar gibi bir dizi sosyal olanak da yer alıyor. Bu, yeni konut sahiplerinin rahatlamaları, spor yapmaları ve keyifli zaman geçirmeleri için ideal bir çevre sunuyor.

Gram altın, çeyrek altın ve tam altın bugün ne kadar? 18 Kasım 2023 son dakika altın fiyatları! 

Dar gelirliler için 5.500 adet konut yapılıyor! Teslimler Mart 2024'te!

Mahkemeden çok önemli tapu kararı geldi! On binlerce kişiyi ilgilendiriyor!


Geri Dön