Ekonomi

Tüm emeklilerin dikkatine! 3 bin 250 TL’ye kadar ödeme hesaplara yatacak!

Emekliler, maaş aldıkları bankalardan acil ihtiyaçlarında kullanabileceği nakit ödemeler için başvuruları ocak ayı itibariyle başladı. Yapılan en son açıklamaya göre emeklilere 750 lira ve 2500 lira ödeme yapılacağı açıklandı.Son açıklamada, emekliler için 750 TL ve 2500 TL ödeme yapılacağı duyuruldu

Milyonlarca emekliyi sevindirecek son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Son açıklamada, emekliler için 750 TL ve 2500 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Emekli maaşını banka şubelerinden alan vatandaşlar, kamu bankaları tarafından acil ihtiyaçları için kullanabilecekleri bu nakit ödemelere Ocak ayı itibarıyla başvurabilecek. A+A-Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank aracılığıyla 3 bin 250 TL'ye kadar ödeme almak isteyen vatandaşlar, mobil uygulama üzerinden başvuruda bulunabiliyor ve belirli şartları yerine getirmek kaydıyla banka şubesine gitmeden hesaplarına para yatırabiliyor.

 

 

Günboyu Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kamu bankaları emekli vatandaşlara verdikleri ihtiyaç kredilerinin yanı sıra 750 TL'ye kadar kredili mevduat hesabı artı para ve emeklilik promosyonu olarak ödeme yapacak. Emeklilere yapılan son zam sonrasında en düşük emekli maaşı 2500 TL olarak belirlenirken, emekli maaşı 2500 TL'nin üzerinde olan vatandaşlar bankalardan 750 TL'ye kadar emekli promosyonu alabilecek. Tek rakamın TL'ye kadar verileceğini, emekli maaşı alan emeklilere 2500 TL artı para ödeyeceğini duyurdu.

Milyonlarca emekli, 2.500 lira artı para  başvurusu nereden nasıl yapılıyor? sorusunun cevabını merak ediyor...

2500 TL artı para başvurusu yapmak isterseniz banka şubesinden veya mobil uygulama üzerinden başvuru yapabilir, hesabınıza yatırılan parayı sorgulayabilirsiniz. Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları Vakıfbank ve Halkbank aracılığıyla emekli maaşı alan vatandaşlar, 2500 TL ve üzeri emekli maaşı almaları halinde 750 TL'ye kadar emekli promosyonu alabilirler.

Emekli promosyonu nasıl alınır? Emekli promosyonu almanın şartları nelerdir? Emekliler ne kadar promosyon alıyor? Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte ayrıntılar...

SGK desteği ile verilecek bu ödemelerde emekli promosyonu alabilmeniz için bankadan maaş almanız ve bu maaşı 3 yıl boyunca başka bir bankaya aktarmayacağınızı taahhüt etmeniz gerekmektedir.Yapılacak sözleşmeler sonrasında bir ay içerisinde 750 TL’ye kadar emekli promosyonu alabilecek, emekli maaşınızı bu bankaya aktardığınız için ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz.  Hesabınıza hemen 2500 TL artı para yatırabileceksiniz. Kampanya detaylarını öğrenmek isterseniz, emekli maaşınızın transferini öğrenmek, kredi veya kredili mevduat hesabı hakkında bilgi almak için bankaların veya banka şubelerinin resmi web sitelerine gidebilirsiniz.

Ödemeler başladı! Hesaplara 850 lira yatırıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere 2 yeni son dakika müjdesi!

Emeklilere müjde! Başvurana 2 bin TL verilecek!

Bitcoin çakıldı! 38 bin doları test etti!

Altında büyük fırtına geliyor!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?