Genel

Tuna Ev Bursa'da bayilik verecek!

Türkiye 'deki satış noktaları ağını güçlendirmek için kolları sıvayan Tuna Ev, ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine her zaman zevkli alternatifler sunuyor.

Türkiye'nin mobilya sektöründe lider firmalardan biri olan Tuna Ev, Bursa'da yaşayan tüketicileri ürünleriyle buluşturmak için bayilik vereceğini duyurdu. Türkiye'deki satış noktaları ağını güçlendirmek için kolları sıvayan Tuna Ev, ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine her zaman zevkli alternatifler sunuyor. 


Tuna Ev Satış ve Pazarlama Bölüm Başkanı Murat Akdağ, Tuna Ev olarak tüketiciye sunulan kalite, çeşitlilik, konfor ve tasarımlarla sektörde her zaman bir adım önde olduklarını söyledi. Amaçlarının her köşe başında bulunmak kadar yaygınlaşmak olmadığını kaydeden Akdağ, "Daha seçkin, sektör açısından bulunmamız gereken ve tüketicinin kolay ulaşabileceği noktalarda bulunmak istiyoruz. Dolayısıyla sadece sayısal olarak büyümeye değil, nitelik olarak gelişmeye önem veriyoruz. İş ortaklığı taleplerini değerlendirme kriterlerimiz arasında öncelikle firmamızın misyon ve vizyonuna uygun, Tuna Ev'i en iyi şekilde temsil edecek, mobilya sektöründe deneyimli kişiler yer alacak. 


İstanbul'da mağaza sayımızı arttırmaya devam ederken; Bursa'da yaşayan tüketicileri Tuna Ev ürünleri ile buluşturmayı hedefliyoruz" diye konuştu. 


Yeni Marmara Gazetesi