04 / 05 / 2024

Tuna Ev 'den yeni yıl hediyesi aksesuarlar

Tuna Ev 'den yeni yıl hediyesi aksesuarlar

Sevdiklerine yeni yıl için unutulmayacak, kalıcı bir hediye almak isteyenlerin adresi bu sene Tuna Ev olacak¦ Tuna Ev"in aksesuar dünyasında masa veya sehpa üzeri kullanıma uygun ithal herşey uygun fiyatlarla yer alıyor



Sevdiklerine yeni yıl için unutulmayacak, kalıcı bir hediye almak isteyenlerin adresi bu sene Tuna Ev olacak¦ Tuna Ev"in aksesuar dünyasında masa veya sehpa üzeri kullanıma uygun ithal vazolar, şamdanlar, mumluklar, tasarım objeler, küp, saksı, sandık ve birçok farklı formdaki saklama kutuları uygun fiyatlarla yer alıyor.

Aksesuar dünyasında sıcak ve modern tasarımları uygun fiyatla buluşturan Tuna Ev"in mekana bağlayan aksesuarları, 2011 yılının vazgeçilmezi olacak.

Zengin renk ve seçenekleriyle Tuna Ev, aksesuardan halıya, ev tekstili ürünlerinden aydınlatmalara kadar birçok ürünüyle evlere yeni yıl heyecanını taşıyor¦ Tuna Ev"in aksesuar dünyasında yüzlerce farklı seçenek sizleri bekliyor¦ Aksesuarlar birçok farklı Avrupa ülkesinden ithal edilen özel tasarımlar olup, tasarımda söz sahibi önemli isimlere tasarlatılmış ürünlerden oluşuyor.

Tuna Ev aksesuarları; masa, sehpa üzeri kullanıma uygun birçok farklı ebat ve formdan oluşan vazolar, şamdanlar, mumluklar, t-lightlar, farklı formlarda tasarım objeler, küp, saksı, sandık ve birçok farklı formda hasır saklama kutuları gibi birçok çeşitten oluşuyor.

Aksesuarlar, el yapımı seramik, sezon trendlerine uygun renklerde cam, doğal ahşap, doğal bambu ve paslanmaz metal gibi malzemelerden üretilmiş, zengin bir çeşitlilik içeriyor. Aksesuar renklerinde trend olarak siyah, beyaz, altın, gümüş ve bronz tonlarının yanı sıra, yılların vazgeçilmezi bejden bitter çikolataya kadar varan değişik tonlar görülüyor.

Tuna Ev, mobilya ve aksesuarların yanı sıra aydınlatma, halı ve ev tekstili gibi ürünlerde de hizmet veriyor. Özellikle Paris"ten ithal edilen el yapımı Hubert Olivier aydınlatmalar, dekorasyona gerçek bir sıcaklık sağlıyor.  


Geri Dön