Genel

Tuna Ev, kişiye özel tasarım yapacak!

Tuna Evin koleksiyonları arasında yer alan dilediğiniz modelin 120 çeşit kumaş, 16 çeşit ahşap, 7 çeşit lake ve 176 çeşit ürün grubu alternatifleri arasından siz seçiyorsunuz Tuna Ev sizin için  üretiyor

Tuna Ev, kişiliğinize uyan, sizi siz yapan, evinize ve hayat felsefenize uygun tasarımı yapmanıza olanak veriyor. Tuna Ev koleksiyonları arasında yer alan onlarca kumaş, ahşap, lake ve ürün grupları alternatifleri arasından seçiminizi kendiniz yapıyorsunuz Tuna Ev size özel ve size ait bir tasarıma dönüştürüyor. Üstelik ödeme planını da kendiniz dizayn ediyorsunuz.

Tuna Evin Silivri Kınalıdaki showroomunun yanı sıra, Altunizade, Masko, Modoko 4.Cadde ve Ankarada yer alan mağazalarına giderek kendi tasarımınızı kendiniz yaratabilirsiniz. 

TUNA EV HAKKINDA: Temelleri 1970 yılında Tuna Çelik olarak atılan Tuna Grupa bağlı olarak faaliyet gösteren Tuna Ev, 2002 yılında kuruldu. Tuna Ev mobilyaları, Silivri Kınalı mevkiindeki 40 bin metrekarelik fabrikada üretiliyor. Fabrikanın yanında 15 bin m2ye yayılan bir showroom bulunuyor.