02 / 05 / 2024

Tuna Ev yüzde 35'lere varan indirim uyguluyor!

Tuna Ev yüzde 35'lere varan indirim uyguluyor!

Mobilya sektöründe Türkiye"nin en köklü firmalarından biri olan Tuna Ev, kasım ayı sonuna kadar devam edecek yüzde 35"lere kadar varan indirim kampanyası ile evlere konfor ve keyif katıyor



Mobilya sektöründe Türkiye"nin en köklü firmalarından biri olan Tuna Ev, kasım ayı sonuna kadar devam edecek yüzde 35"lere kadar varan indirim kampanyası ile evlere konfor ve keyif katıyor¦ Tuna Ev mağazaları, Kurban Bayramı"nın ilk iki günü hariç, tatilde de tüketicilerle birlikte olacak.


Tuna çelik ismiyle mobilya sektörünün son 40 yılına damgasını vuran ve bugün ev ve ofis mobilyaları konusunda Türkiye"nin en önemli isimlerinden biri olan Tuna Ev, yüzde 35"lere varan indirim kampanyası başlattı¦ Kasım ayı sonuna kadar devam edecek kampanyada, oturma grupları, kanepeler, yemek odası grupları, TV üniteleri, yatak odaları ve orijinal aksesuarlar sizleri bekliyor¦

Tuna Ev"de fabrikasyon üretim, butik hizmetle sunuluyor. Tüketiciler yüzlerce kumaş, ahşap ve cila seçenekleri arasından seçim yapabiliyor.   Tuna Ev"in kampanyasında yatak odaları yüzde 35"lere varan indirimlerle satışa sunulurken, diğer ürün gruplarında 1-10.000 TL arası alışverişlerde yüzde 20, 10.000 TL üzeri alışverişlerde ise yüzde 25 indirim sunuluyor. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Üstelik peşin fiyatına 10 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.  


TUNA EV HAKKINDA: Temelleri 1970 yılında Tuna çelik olarak atılan Tuna Grup"a bağlı olarak faaliyet gösteren Tuna Ev, 2002 yılında kuruldu. Tuna Ev mobilyaları, 30 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirilen Silivri “ Kınalı mevkiindeki 55 bin metrekarelik fabrikada üretiliyor. Fabrikanın yanında 15 bin m2"ye yayılan bir showroom bulunuyor.

 


Geri Dön