29 / 04 / 2024

Tüp fiyatlarında tarihi artış! Artık altından değerli! Aygaz, İpragaz, Bizimgaz'dan son durum ne?

Tüp fiyatlarında tarihi artış! Artık altından değerli! Aygaz, İpragaz, Bizimgaz'dan son durum ne?

Tüp gaz fiyatlarında yeni bir artış yaşandı ve son zam rekor bir seviyeye ulaştı! Doğalgaz doldurma gazları için son fiyat bilgisi açıklandı. Peki, son zammın detayları neler? Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz'ın güncel tüp fiyatlarına dair en yeni bilgiler şöyle...



Tüp gaz fiyatlarında son yapılan zamların ardından Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz firmaları güncel fiyatlarını duyurdu. Ani bir kararla gerçekleşen bu değişiklikle fiyatlar en üst seviyede stabil kaldı. Bu üç önde gelen tüp gaz firması, şu anki fiyatlarını sabit tutarak satışa devam ediyor.

Tüp yeniden zamlandı

Döviz kurlarının dalgalanması mutfak tüpü fiyatlarını da etkisi altına aldı. Mutfak tüpü fiyatlarında %4'lük bir artış yaşandı ve yeni fiyatlarla satışlar başladı. Doldurma gazlarının son fiyatları, tüketiciler tarafından sıkça sorgulanıyor. Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz gibi önde gelen firmalar, yeni fiyatlarıyla tüp gazı satışına devam ediyor.

Döviz kurlarındaki dalgalanmalar, vatandaşların yaşamını doğrudan etkiliyor. Özellikle tüp gazının ana maddeleri olan propan ve bütanın dolarla satılması, kurlardaki her yükselişin tüp fiyatlarına da yansımasına neden oluyor. Bu durumu, vergi yükleri ve dağıtım giderleriyle birleştiğinde, tüp gaz fiyatları adeta tavan yapıyor.

 Tüp fiyatlarında tarihi artış! Artık altından değerli! Aygaz, İpragaz, Bizimgaz dan son durum ne?

Tüplerin güncel fiyatları

Birçok tüp ürünü satan firma bir kez da ürünlerini zam yaptı ve yeni satış fiyatıyla duyurdu. Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz markalarında sunulan tüp ürünlerinin yeni fiyatları dikkat çekti. Yeni fiyatların vatandaşların mutfak giderlerini artırması kaçınılmaz olarak karşımıza çıkıyor. Tüplerin 2023 Eylül ayı itibariyle yeni fiyatları sunulmuştur. Aygaz'ın 12 kg'lık tombul ev tüpünün fiyatı 550,00 TL oldu. Eğer maksi tombul modelini tercih ederseniz, fiyat 561,00 Türk Lirası’na yükseliyor. Aynı zamanda 12 kg valfli uzun ev tüpü modeli de 561,00 Türk Lirası olarak belirlenmiştir.

Bizimgaz'ın ticari kullanıma uygun 24 kg'lık tüpü 1.067,00 Türk Lirası fiyatla satılmaktadır. Aynı markanın sanayi için önerdiği 45 kg'lık tüpün maliyeti 1.989,00 Türk Lirası’dır. Bununla birlikte, 45 kg propan tüpü 2.142,00 Türk Lir

Bu kez tüp değil fiyatlar patladı! Eylül ayı tüp fiyatlarını görenin ağzı bir karış açık kaldı! 

Tüp fiyatları aldı başını gitti: 10 Eylül tüp fiyatları güncellendi. İşte Aygaz, İpragaz, Bizimgaz tüp fiyatları

Tüp fiyatları birden bire fırladı! İşte 9 Eylül 2023 İpragaz, Aygaz, Bizimgaz tüp fiyatlarında son dakika!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön