27 / 04 / 2024

Tüp fiyatlarını gören vatandaşlar doğalgaza geçiyor! İşte zamlı tüp fiyatları...

Tüp fiyatlarını gören vatandaşlar doğalgaza geçiyor! İşte zamlı tüp fiyatları...

Yeni yılın ilk tüp zammının yapıldığı açıklandı. Buna göre, tüp fiyatlarında gelen zamlar ocak söndürüyor. Zamlı fiyatları gören tüketiciler doğalgaza geçiş için işlemlere başladılar bile. İşte zamlı büyük ve küçük tüp fiyatları ve haerin detayları...



Tüp fiyatlarında senenin  ilk zammı yapıldı. Ypılan zamlarla beraber tüp kullanıcıları yeni fiyatları merak ediyor. Peki, büyük tüp ve küçük tüp ne kadar oldu? İşte güncel tüp fiyatları.

YILIN İLK ZAMMI

karar.com'da yer alan habere göre; Yeni yılın zamları gelmeye devam ediyor. Akaryakıt ve ekmek zammının ardından şimdide tüp fiyatlarına zam geldiği kaydedildi. Ülkemizde yer alan milyonlarca tüp kullanıcı bu zamlardan sonra doğalgaz bağlatacak. 2024 yılının ilk tüp zammı geldi. Büyük tüp ve küçük tüpe gelen zamlar tüketicilerin gündeminde yer aldı.

TÜPLERE ZAM GELDİ

Yeni yılın güzel geçmesi beklenirken, ilk günlerinden peş peşe zamlar yapılıyor. Geçtiğimiz ay 12 kiloluk mutfak tüpü (büyük tüp) 578 Türk Lirası'n'dan satılırken, piknik tüpü (küçük tüp) 11 lira 50 kuruştan satılıyordu.

Şimdi ise, son gelen zamla beraber büyük tüp fiyatı 9 Türk Lirası zamlanarak 587 Türk Lirası'na, küçük tüp ise 7 lira 50 kuruş zamlanarak 119 Türk Lirası'na kadar yükseldi. Tüp fiyatları işletmelere ve bölgelere göre değişiklik gösterebiliyor.

#resim2>

MUTFAK TÜPÜ VE LPG AYNI MI?

Vatandaşlar arasından çok yaygın olarak "tüpgaz" adı ile bilinen LPG (sıvılaştırılmış petrol gazı) ısıtma, pişirme ve aydınlatmada kullanılan yaygın bir enerji kaynağıdır. Buna göre, LPG renksiz ve kokusuz bir gazdır.

DOĞALGAZLI TÜP EVDE KULLANILIR MI?

Doğal gaz kullanarak mutfağınızda kocaman bir yer kaplayan tüp ile vedalaşabilir, mutfak dolabındaki büyük ve kullanışlı alanlarda daha rahat kullanıma açılabilir.

Tüp fiyatlarına zam yolda! Yapılan güncelleme ve markaların fiyatları...

Tüp fiyatlarında zam kapıda! Tüp fiyatlarında son durum nedir?

Tüp fiyatına zam! Aralık ayında tüp fiyatlarına zam yapıldı...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön