Ekonomi

Tüp kullananlara müjde! 12 kilogram ev tüpleri ücretsiz olarak dağıtılıyor! Tek başvuru ile tüpünüzü hemen alın!

Tüp fiyatlarına aralıklı olarak zam yapılmaktadır. Bu zamlardan vatandaşlar artık illallah etti. Ancak bu haber yüzünüzü güldürecek. İşte detaylar!12 kilogram ev tüpünü o belediye dağıtıyor

Tüp kullanan vatandaşlara müjde. 12 kilogram ev tüpünü o belediye dağıtıyor. Zamlanan tüp fiyatlarından sonra 12 kilogramlık ev tüpünün verildiği destek projeleri başlatılıyor. O belediye başvuru yapana ücretsiz 12 kilogram ev tüpü vereceğini açıkladı.

İşte ayrıntılar…

Uzun bir süredir giderek artan enflasyon, küresel bir sorun halini aldı. Belediyeler enflasyona karşı mücadele kapsamında pek çok destek ödeme vermeye başladı. Böylece ihtiyacı olan hanelere destek sağlanıyor. Başta Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olmak üzere belediyelerin de ihtiyaç sahibi vatandaşlara verdiği desteklerin sayısı günden güne artmaya başladı. Ramazan ayında olduğumuz şu günlerde artan bu destekler arasına tüp desteği de eklendi.

Ordu Belediyesi, tüp yardımında bulunacağını bildirdi. Ordu Büyükşehir Belediyesi bu yardımın detaylarını açıkladı. Peki tüp yardımı nasıl, nereden alınmaktadır? Tüp yardımı başvurusu nereye, nasıl yapılır? İşte tüm detaylar…

ORDU BELEDİYESİNDEN TÜP YARDIMI!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi hanelere mutfak tüpü yardımı yapma sözü verdi. Ordu Büyükşehir Belediyesi, bugün bu konuya dair bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından yardımları duyuran Ordu Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz olarak ev tüpü dağıtacağını da açıkladı. İhtiyaç sahibi hanelerin başvuru yapması gerektiğinin altını çizen Ordu Büyükşehir Belediyesi, başvuruları ise resmi internet sitesi üzerinden yapılabileceğini açıkladı. İşte Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin paylaştığı açıklama; “Büyükşehir Belediyesi ‘Ocaklar Açık, Sofralar Sıcak Olsun’ kampanyası ile ihtiyaç sahibi hanelere mutfak tüpü ihtiyacını karşılamaktadır. Başvuruda bulunmak isteyenler ordu bel tr adresi üzerinden Sosyal Market başvurusunda bulunabilir” denildi.

TÜP FİYATLARI ORTALAMA 360 TL

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin tüp yardımından sonra, Ordu’da güncel tüp fiyatları da merak edilmeye başlandı. Markaya göre değişen tüp fiyatları, ortalama 360 TL’ye kadar çıktı. İşte marka marka Ordu güncel tüp fiyatları: