28 / 04 / 2024

TÜRASAŞ, lise mezunları için 213 personel alım ilanını üç farklı şehirde duyurdu!

TÜRASAŞ, lise mezunları için 213 personel alım ilanını üç farklı şehirde duyurdu!

TÜRASAŞ, personel ihtiyacını gidermek amacıyla yeni bir işe alım ilanı yayınladı. İŞKUR üzerinden duyurulan bu ilana göre, TÜRASAŞ'ta 7 farklı pozisyonda 213 yeni personel istihdam edilecek. TÜRASAŞ iş ilanı için gerekli şartlar nelerdir? İşte detaylar…



TÜRASAŞ tarafından lise mezunları için belirli pozisyonlarda Sakarya, Eskişehir ve Sivas illerinde alım yapılacaktır. Bu ilana göre 2 otomotiv boya teknisyeni, 68 NC/CNC tezgah operatörü, 1 makine teknolojisi teknisyeni, 13 elektrikçi, 1 beden işçisi, 115 kaynakçı ve 13 mekaniker-vagon alımı yapılacaktır. İşte detaylar…

Başvuru şartları nelerdir?

Adayların Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde vatandaşlık haklarına sahip olması ve kamu haklarından yoksun olmaması gerekmektedir. Adayın, görevini yerine getirebilmesi için sağlık durumunun uygun olması zorunludur. Seçilen adaylar üzerinde güvenlik soruşturması ve detaylı bir arşiv araştırması gerçekleştirilecektir. Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olma veya askerlikle herhangi bir ilişiğinin bulunmaması şartı da bulunmaktadır.

TÜRASAŞ tarafından yayınlanan iş ilanı bilgilerine göre KPSS şartı aranmamaktadır. İlan tarihinden itibaren 18 yaşını dolduran bireyler ve 30 yaşını aşmayan kişiler dikkate alınacaktır. Lise ve dengi okullardan mezun olan adaylar arasından seçim yapılacaktır. Ancak belirlenen alanlarla ilgili mesleki bir bölümden mezun olan adaylar öncelikli olarak değerlendirilecektir. 

TÜRASAŞ, lise mezunları için 213 personel alım ilanını üç farklı şehirde duyurdu!

İşe alım için kura çekimi yapılacak

Her aday İŞKUR üzerinden duyurulan iş pozisyonları arasından yalnızca bir tanesine başvuru hakkına sahiptir. Ortaöğretim mezuniyeti şartını taşıyan adaylar arasından işe alınacak kişiler noter huzurunda yapılacak kura ile seçilecektir. Kura, 13/10/2023 Cuma günü Genel Müdürlük binamızda gerçekleştirilecektir.

Eğer kura tarihi ya da yeri değişikliğe uğrarsa bu bilgilendirme https://www.turasas.gov.tr/ internet adresi üzerinden ilan edilecektir. Tüm duyuruları bu adres üzerinden takip edebilirsiniz. 

Başvuru süresi ne zaman ve başvurular nereden yapılacak?

TÜRASAŞ, personel alımına ilişkin ilanını 25 Eylül 2023'te duyurmuştur. Adayların başvurularını bu tarihten itibaren en geç 29 Eylül 2023'e kadar tamamlamış olmaları gerekmektedir. Tüm başvuru süreçleri sadece ve sadece İŞKUR platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.

İŞKUR ile en az ilkokul mezunu binlerce personel alınacak! Sınavsız mülakatsız şartları karşılayan hemen işe başlayacak!

Milli Eğitim Bakanı resmen duyurdu! 10 personel alınacak! Başvuru şartları belli oldu! Tarih açıklandı...

İŞKUR, en az ilkokul mezunları için 34.529 beden işçisi pozisyonunda alım yapıyor!


Geri Dön