Devre Mülk

Turgay Demirkaya'dan 2017 devremülk piyasası değerlendirmesi!

Doğa Tatil Köyleri CEO’su Turgay Demirkaya, 2017 yılının devremülk piyasasını değerlendirdi. 

Doğa Tatil Köyleri CEO’su Turgay Demirkaya, 2017 yılını değerlendirirken 2018’deki öngörülerini ve hedeflerini açıkladı. Firma daha önce Armutlu ve Esenköy'de proje geliştirmişti. 


Doğa Termal Tatil Köyleri CEO’su Turgay Demirkaya 2017 yılını değerlendirirken, dünyadaki ekonomik dalgalanmanın etkisi Türkiye’de de hissedildiğini ancak devremülkün avantajının yılın her döneminde her bütçeye hitap ettiği için kendilerinin bu dalgalanmadan çok az etkilendiğini ifade etti. 


"Sürdürülebilir Tatil Seçeneği, 365 gün Ekonomik ve Cazip Bir İmkân"

Demirkaya, devremülkün otellere daha uygun ve önemli alternatif oluşturduğunu söyledi. Sürdürülebilir turizm seçeneğinin önemine  dikkat çeken Demirkaya, Ege ve Akdeniz bölgelerindeki tatil olanağının 3-4 ay gibi kısa dönemli olmasından dolayı işletmelerin 1 yıllık maliyetlerini o dönemdeki gelirlerine göre planladıklarını belirtti. Demirkaya, "Bugün Akdeniz veya Ege bölgesinde 5 yıldızlı bir otelde tatil yapmak isteyen 4 kişilik bir aile, 1 haftalık tatil için 5-6 bin TL civarında rakam ödemek zorunda kalıyor. Bu durumda sürdürülebilir tatil seçeneği olan devremülk sistemiyle tüketicinin cebinin dostu olan cazip bir seçenek çıkmış oluyor. Örnek olarak 4 kişilik ailenin 20 bin TL’ye bir devremülk aldığı zaman kişi başına 5 bin TL düşüyor. Fakat devremülkün mülkü aileye ait olduğu için 50 yıl bile kullanıldığını varsayarsak 5 bin TL’yi 50’ye böldüğümüzde kişi başına düşen rakam 100 TL şeklindedir. Bunun yanında mülk yine ailenin olduğu için aile ne zaman arzu ederse mülkü satabilme imkanına sahiptir. " dedi. 


Yatırım Lokasyonu, Armutlu ve Esenköy’ ün İncisi: Doğa Tatil Köyleri

Armutlu ve Esenköy'deki Doğa Tatil Köyleri, her zevke ve her bütçeye uygun daireler sunuyor. Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi 2018 yılının Nisan ayında tamamlanırken Esenköy projesi ise 2019 yılında mülk sahiplerine kapılarını açacak.