30 / 04 / 2024

Turgay Görgel, Modoko´ya Genel Müdür olarak atandı!

Turgay Görgel, Modoko´ya Genel Müdür olarak atandı!

Türkiye´de mobilya´nın başkenti Modoko, yönetimde profesyonel anlayışı benimseyerek, Turgay Görgel´i Genel Müdür olarak atandı



Lisan eğitimini Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği´nde tamamlayan Turgay Görgel, işletme yüksek lisansı yaptı.

İş kariyerine uluslararası  şirketlerde başlayan Görgel, Covidien Healthcare ve Polat Renaissance Hotel´de üst düzey yönetici olarak çalıştı. Daha sonra sektör değiştirerek Masko Mobilya Kenti´nde İşletme Müdürlüğü görevini üstlendi. Yeniden turizm sektörüne dönerek Grand Star Hotel Group´a Genel Müdür Yardımcısı olan Görgel, farklı sektörlerde yönetim ve  işletme tecrübesi edinme amacıyla Modoko Mobilyacılar Sitesi´ne Genel Müdür olarak geçti. "Mobilyanın Başkenti" tüketici algısına sahip Modoko´yla ilgili hedeflerini; yurt dışı ve yurtiçi müşteri sayısını artırmak, ihracat yapan firma sayısını artırmak, mobilya ile ilgili tüm fuarlara katılım, her mağazanın en az bir mimar ve bir yabancı dil bilen satış temsilcisi istihdam etmesini sağlamak, yüzde yüz müşteri memnuniyetini sağlamak, tutundurma ve konumlandırma faaliyetlerinin kalıcılığının sağlanması olarak özetleyen Görgel, evli ve bir erkek çocuk sahibidir. 


Geri Dön