İhale

Turhal Belediyesi kat karşılığı oto galeri ve sanayi dükkanları inşa ettirecek!

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Tokat Turhal'da kat karşılığı oto galeri ve sanayi dükkanları inşa ettirecek. İhale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Mülkiyeti Turhal Belediye Başkanlığına ait olan Pazar Mahallesi, 195 ada 149 ve 151 parsel numaralı taşınmazlar üzerine kat karşılığı Oto Galeri ve Sanayi dükkanları inşa edilmesi işi  ihalesi 30 Haziran 2022 tarihinde yapılacak

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Tokat Turhal'da kat karşılığı oto galeri ve sanayi dükkanları inşa ettirmek için ihale düzenliyor. 

Mülkiyeti Turhal Belediye Başkanlığına ait olan Pazar Mahallesi, 195 ada 149 ve 151 parsel numaralı taşınmazlar üzerine kat karşılığı Oto Galeri ve Sanayi dükkanları inşa edilmesi işi  ihalesi 30 Haziran 2022 tarihinde yapılacak.

İhalenin muhammen bedeli 10 milyon TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli ise 300 bin TL olarak belirlendi. 

İhale dosyalarının en geç 29 Haziran 2022 tarihi saat 17:00 kadar Tokat Belediyesi'ne teslim edilmesi gerekiyor. 

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

TAŞINMAZLAR ÜZERİNE KAT KARŞILIĞI OTO GALERİ VE SANAYİ
DÜKKÂNLARI İNŞA EDİLMESİ İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığından:

1- İdarenin
a) Adı : Turhal Belediye Başkanlığı
b) Adresi : Celal Mah. Cumhuriyet Cad. No: 1 60300 Turhal - TOKAT
c) Telefon - Faks Numarası : 356 275 1031/214 - 356 276 1156
2- A- Mülkiyeti Turhal Belediye Başkanlığına ait olan Pazar Mahallesi, 195 ada 149 ve 151 parsel numaralı taşınmazlar üzerine kat karşılığı Oto Galeri ve Sanayi dükkanları inşa edilmesi işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45’inci maddesine göre açık teklif usulü ile yapılacak olan bağımsız bölümlerinin tamamının yükleniciye bırakılmasına karşılık belirlenen K.D.V. Dahil 10.0000,00 TL muhammen bedelin artırımı suretiyle ihale edilecektir. Geçici Teminat: 300.000,00 TL dir.

a) İhalenin Yapılacağı Yer : Turhal Belediyesi Encümen Toplantı Odası
b) Tarihi ve Saati : 30.06.2022 - 10.00
3- İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI: İhaleye katılacak gerçek ve tüzel kişi veya kişilerin aşağıdaki belgeleri vermesi ve geçici teminatı yatırması gerekir.
A.İkametgâh belgesi.
B. Gerçek kişilerin T.C. kimlik numarasını, nüfus cüzdan fot., tüzel kişilerin ise vergi
kimlik numarasını bildirmeleri.
C.1. Özel hukuk tüzel kişileri için, tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri meslekî kuruluştan ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış sicil kayıt belgesi.
C.2. Gerçek kişiler için varsa ticaret veya sanayi odası veya esnaf ve sanatkârlar odası siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge.
C.3. Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her birine ait C/1 ve C/2 bentlerinde belirtilen esaslara göre temin edilecek belgeler.
D. Noter tasdikli imza sirküleri.
D.1. Gerçek kişi olması halinde, imza beyannameleri.
D.2. Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirküleri veya vekâletname ile imza sirküleri.
D.3. Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin D/1 ve D/2 bentlerindeki esaslara göre temin edecekleri belgeler.
E. İsteklinin şirket olması halinde şirket tüzüğü ile şirket ortaklarını ve bunların hisse oranlarını ve görevlerini belirten belge,
F. İstekliler adına vekâleten ihaleye katılma söz konusu ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin ihalenin yapıldığı yıla ait noter tasdikli vekâletnameleri ve noter tasdikli imza sirküleri.
G.İhale şartname bedelinin ödendiğine dair makbuz.
H.İşe ait geçici teminat yatırıldığını gösteren makbuz.
I. İsteklilerin ortak girişim olması halinde, bu şartnameye ekli örneğe uygun olarak hazırlanmış noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanmış ortaklık sözleşmesi.
J. Kat karşılığı Oto Galeri ve Sanayi dükkânları ihalesi için İsteklinin vergi borcu olmadığına dair vergi dairesinden ihalenin yapılacağı yılda alınmış belge.
K.Kat karşılığı Oto Galeri ve Sanayi dükkânları ihalesi için İsteklinin prim borcu olmadığına dair SGK’dan ihalenin yapılacağı yılda alınmış belge.
L. Kat karşılığı Oto Galeri ve Sanayi dükkânları ihalesi için İhale konusu taşınmazların yerinde görüldüğünü belirtir idareden temin edilecek “Yer Gördü Belgesi”
M. Belediye Borcu Yoktur Belgesi.
N. İhalelere katılmaktan yasaklı olmadığına dair beyanname.
O. Türkiye’de tebligat için adres beyanı.
4- İhaleden doğacak kanuni kesintiler, İlan bedeli, tellallık harcı, damga vergisi ve diğer harçlar müşteriye aittir.
5- Telefonla yapılan müracaatlar ve postada meydana gelen gecikmeler kabul edilmeyecektir.
6- İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için ihale şartnamesinde istenilen hususları yerine getirmeleri gerekmektedir.
7- İhaleye girmek isteyen istekliler taşınmazların muhammen bedel üzerinden 2886 sayılı Kanunun 25. maddesi uyarınca en az % 3 tutarında geçici teminatı nakit veya limit dahili banka teminat mektubu olarak ihale saatine kadar belediyeye yatırılacaktır.
8- Satış İhalesine ait dosya Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden mesai saatleri içerisinde 250,00 TL bedel ile temin edilecektir.
9- Pazar Mahallesi, 195 ada 149 ve 151 parsel numaralı taşınmazlar üzerine kat karşılığı Oto Galeri ve Sanayi dükkânları yapım işi dosyası Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden 3.000,00 (üçbin) TL. bedel ödenerek alınabilecektir. (İhale dosyası istekli veya isteklinin vekillerine verilir.)
10- İhale dosyaları en geç 29.06.2022 tarihi saat 17:00 kadar belediyemiz mali hizmetler müdürlüğüne teslim edilecektir.
11- Belediyemiz Encümeni ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

Milli Emlak'tan Yalova Çınarcık'ta arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsanın fiyatına inanamayacaksınız!

287 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık hazine arazisi fırsatı! 24 ay taksit ve yüzde 25 peşinat imkanıyla!

Mamak Belediyesi'nden büyük fırsat! 21 adet 3+1 ve 4+1 konut satıyor!