Genel

Turhal Belediyesi, sosyal tesis içinde inşaat işi yaptıracak!

Turhal Belediye Başkanlığı; Müftü Mahallesi'nde yer alan sosyal tesislerin inşaat işini yaptıracak. İnşaat işinin toplam süresi yer teslimi ve işe başlama tarihinden itibaren 400 gün olarak belirlendi. İhale 28 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirilecek

Turhal Belediye Başkanlığı; inşaat işi yaptıracak. Söz konusu işin mülkiyeti Turhal Belediyesi'ne ait Müftü Mahallesi Milli Egemenlik Parkı yanında Turhal Belediyesi adına tescilli 1186 ada 4 nolu parselde yaptırılacak olan sosyal tesis. Sosyal tesis içinde yer alan Avan projesi 2118 m2 otopark, 2118 m2 zemin kat, 2118 m2 1. Kat, 51 metre yüksekliğinde kule, 175 m2 seyir terası ve 250 m2ekafeteryadan oluşuyor.

Turhal Belediyesi'ne otopark, restoran, restoran ikinci katı, restoran terası ve bahçesi, zemin kattaki kule girişinin yarısı, zemin kattaki 5 adet 20şer metrekarelik işyerleri, kule, kule seyir terası, kule kafeteryasının mülkiyet olarak kalması, Yükleniciye Zemin kattaki büyük dükkan, dükkan deposu ve servis alanı, zemin kattaki kule girişinin yarısı, birinci kattaki düğün salonları ve donanımlarının mülkiyet olarak kalması, ayrıca Restoran ve kule işletmeciliğinin 10 (on) yıl süre ile bedelsiz (Yüklenici inşaatı yaptığı için verilen mülkiyetlere ilaveten) verilmek suretiyle yaptırılması işi olarak belirlendi.

İnşaat işinin toplam süresi yer teslimi ve işe başlama tarihinden itibaren 400 gün olarak belirlendi. İşin tahmin edilen bedeli ise 5 milyon 284 bin 710 TL...

Söz konusu inşaat işinin ihalesi 28 Temmuz 2011 Perşembe günü saat 10:00da Turhal Belediyesi Hizmet Binası Belediye Encümeni Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Verilen ilan şu şekilde; 

Turhal Belediye Başkanlığından:
1 - İdarenin
1.1 - Adı : Turhal Belediye Başkanlığı
1.2 - Adresi : Celal Mah. Cumhuriyet Cad. No: 1   60300 Turhal/TOKAT
1.3 - Telefon ve Faks : 03562751031 - 03562761156
2 - Niteliği, türü ve Miktarı: Mülkiyeti Belediyemize ait ilçemiz Müftü Mahallesi Milli Egemenlik Parkı yanında Turhal Belediyesi adına tescilli 1186 ada 4 nolu parselde yaptırılacak olan sosyal tesis; Avan projesi 2118 m2 otopark, 2118 m2 zemin kat, 2118 m2 1. Kat, 51 metre yüksekliğinde kule, 175 m2 seyir terası ve 250 m2 kafeteryadan oluşmaktadır. Belediyemize; Otopark, restoran, restoran ikinci katı, restoran terası ve bahçesi, zemin kattaki kule girişinin ½ si, zemin kattaki 5 adet 20şer metrekarelik işyerleri, kule, kule seyir terası, kule kafeteryasının mülkiyet olarak kalması, Yükleniciye Zemin kattaki büyük dükkan, dükkan deposu ve servis alanı, zemin kattaki kule girişinin ½ si, birinci kattaki düğün salonları ve donanımlarının mülkiyet olarak kalması, ayrıca Restoran ve kule işletmeciliğinin 10 (on) yıl süre ile bedelsiz (Yüklenici inşaatı yaptığı için verilen mülkiyetlere ilaveten) verilmek suretiyle yaptırılması işidir.
3 - İşin Süresi: Yer teslimi ve işe başlama tarihinden itibaren 400 (dört yüz) takvim günüdür.
4 - İşin tahmin edilen bedeli 5.284.710,00 TL olup, Geçici teminat miktarı 160.000,00,-TLdir.
5 - İhale Yeri, Tarihi ve Usulü: İhale 28/7/2011 Perşembe günü saat 10:00da Turhal Belediyesi Hizmet Binası Belediye Encümeni Toplantı Salonunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35 (a) maddesi gereği 50.000,00,-TL bedeli üzerinden kapalı teklif usulü ile ihale edilecektir.
6 - İhaleye Girebilme Koşulları:
6.1 - Kanuni ikametgâhı olması,
6.2 - Türkiyede tebligat için adres göstermesi,
6.3 - Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası belgesi,
6.3.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına veya ilgili Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
6.3.2. Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,
6.3.3. Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (6.3.1) ve (6.3.2) deki esaslara göre temin edecekleri belge. (Ortak girişimciler ihaleden sonra birlikte şirket kurabilirler. Ancak idareye karşı ortaklar ve şirket birlikte, ayrı ayrı sözleşme ve şartnamelerin tamamından sorumludurlar. Şirket kurulması için idarenin onayının alınması mecburiyeti vardır.)
6.4 - Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri,
6.4.1. Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza beyannamesi,
6.4.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
6.4.3. Ortak girişim olması halinde ortak girişim oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (6.4.1) ve (6.4.2) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belge
6.4.4. İstekliler adına vekalet edilmesi halinde, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin ihalenin yapıldığı yıla ait noter tasdikli vekaletnameleri ile vekilin ihalenin yapıldığı yıla ait imza sirkülerini vermesi, (Türkiyede şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişilerin vekaletnamelerini bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Türkiye Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekir.)
6.5 - Geçici teminatın Belediyeye yatırıldığına dair alındı belgesi veya banka teminat mektubu vermesi,
6.6 - İsteklilerin ortak girişim halinde ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanan ortaklık sözleşmesi vermesi (ihale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verirler ayrıca grubun bütün ortakları idare ile yapılacak ihale sözleşmesini şahsen veya vekil tayin edecekleri kişiler vasıtasıyla imzalarlar.)
6.7 - İhale dosyasının idareden satın alındığına dair makbuzun aslını,
7 - İhale şartname ve ekleri Turhal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü adresinde görülebilir ve 2.000,00,-TL karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.
8 - İhaleden doğacak kanuni kesintiler K.D.V. ve damga vergisi yükleniciye aittir.
9 - Telefonla yapılan müracaatlar ve postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.
10 - İhale saatinde hazır bulunmayan veya noterden tasdikli vekaletnameyi haiz bir vekil göndermeyen istekliler ihalenin yapılış tarzına ve sonucuna itiraz edemezler.
11 - Belediye Encümeni ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.