13 / 09 / 2024

Türk Hava Yolları aylık 600 bin TL maaş ile personel alımı yapacak...

Türk Hava Yolları aylık 600 bin TL maaş ile personel alımı yapacak...

Türk Hava Yolları’nın yayımladığı ilana göre, en az lise mezunu pilot alımı yapılacak. Türk Hava Yolları pilotuna 600 bin TL’ye kadar aylık maaş ödemesinde bulunuyor. Türk Hava Yolları, personel alımı ile ilgili olarak gerekli şartlarını duyurdu.



Türk Hava Yolları, personel arıyor. Türk Hava Yolları, en az lise mezuniyetine sahip pilot alacağı kaydedildi. Türk Hava Yolları’nın pilotlar için ödediği maaş, sefer sıklığı ve süresine göre 152 bin TL ile 600 bin TL arasında değiştiği belirtildi.

FlightGlobal.com’un iş bulma portalı “Flight Jobs”, Türk Hava Yolları’nda (THY) çalışmak üzere en az lise mezunu birinci kaptan arıyor.

Türk Hava Yolları aylık 600 bin TL maaş ile personel alımı yapacak...

Pilotların insan kaynakları süreçlerini yöneten ve iş arama hizmeti sunan Flight Jobs’un sitesinde “Prestijli Türk Hava Yolları ekibine katılın ve rekabet avantajlarıyla ödüllendirici bir kariyerin tadını çıkarın” başlıklı ilan büyük ilgi gördü. İlan, “Havacılık kariyerinizi yeni zirvelere taşımaya hazır deneyimli bir B737 First Officer mısınız?” sorusuyla başlıyor ve THY’nin Boeing 737 uçaklarında görev alacak pilot adaylarında aranan kriterleri sıralıyor.

Türk Hava Yolları duyurdu! THY TGS personel alımı yapacak...

AJet personel alamı yapacağını duyurdu!

THY duyurdu! THY 3 havalimanına personel alınacağını açıkladı...

THY bünyesinde yer alan AJet personel alımı yapacak!

THY personel alımı ilanı yayımladı! Başvuru şartları ve tarih belli oldu! Hemen başvurun!

THY'den müjde! Bin kabin memuru alınacak! İşte son başvuru tarihi...


Geri Dön