03 / 05 / 2024

Türk Kızılay'ından Renda Köşkü Tesisi satışı!

Türk Kızılay'ından Renda Köşkü Tesisi satışı!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Pakistan"a karayolu ile nakliye, Ankara"da bulunan Renda Köşkü Tesisi ile Afyonkarahisar"daki Kızılay Mineralli Su İşletmelerinin güvenlik hizmeti işlerini ihaleye çıkardı



Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Pakistan"a karayolu ile nakliye, Ankara"da bulunan Renda Köşkü Tesisi ile Afyonkarahisar"daki Kızılay Mineralli Su İşletmelerinin güvenlik hizmeti işlerini ihaleye çıkardı. Türk Kızılayı, Atatürk Bulvarı numara 112 adresinde bulunan Renda Köşkü Tesisi ve Afyonkarahisar Gazlıgöl"deki Kızılay Mineralli Su İşletmeleri Müdürlüğünün özel güvenlik hizmetlerini yaptıracak.Silahsız koruma ve güvenlik hizmeti işlerinin geçici teminatı 5 bin lira olarak belirlendi. Katılımcılar şartnameyi, Ankara"da Genel Müdürlükten, İstanbul"da İstanbul Müdürlüğünden Afyonkarahisar"da ise Kızılay Mineralli Su İşletmeleri Müdürlüğünden satın alabilecekler. şžartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, 12 Kasım 2010 tarihinde saat 11.00"e kadar Genel Müdürlük İdari İşler Birimine verilecek.

PAKİSTAN"A KARAYOLU NAKLİYE HİZMETİ
Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü ayrıca, Pakistan"a karayolu nakliye hizmetini, kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle ihaleye çıkaracak. Nakliye hizmetinin geçici teminatı 150 bin lira olarak belirlendi. İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi, Ankara"da Genel Müdürlükten ve Toplumsal Hizmetler Koordinatörlüğü Sistemler Yönetimi Müdürlüğünden, İstanbul"da ise İstanbul Müdürlüğünden satın alınabilecek. Teklif mektupları ise 12 Kasım 2010 tarihinde saat 10.00"a kadar Genel Müdürlük arşiv yönetimi bölümüne verilecek.
AA


Geri Dön