07 / 05 / 2024

Türk mühendis Mert Tamtam Endonezyada biradan öldü!

Türk mühendis Mert Tamtam Endonezyada biradan öldü!

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesinden mezun olduktan sonra, çalıştığı şirketin maden arama faaliyetleri için Endonezyaya gönderdiği jeoloji mühendisi Mert Tamtam (27), katıldığı doğum gününde içtiği biradan zehirlenerek yaşamını yitirdi



Alzheimer Derneği gönüllüsü olan Tamtamın, Endenozyada içki satışının yasak olması nedeniyle, iddiaya göre bir eczanede gizlice satılan ve tanıdığı marka olduğu için güvenerek aldığı biradan öldüğü öne sürüldü. Alzheimer Derneği  İzmir  Şubesi Başkanı Uzman Doktor Aysel Gürsoyun yeğeni olan Mert Tamtam, geçen yıl okuldan mezun olduktan sonra aralık ayında, maden arama faaliyetlerinde bulunmak üzere şirketi tarafından Endonezyada görevlendirilmişti.

İddiaya göre bir eczanede gizlice satılan tanıdık marka biradan alıp içen Tamtamda görme bozukluğu oluştu. Dinlenmeye çekilen Tamtam, mesai arkadaşları tarafından odasında kusmuş ve baygın halde bulundu. Jakartada bir hastaneye götürülen Tamtam komaya girdi, üç gün önce de yaşamını yitirdi. Tamtamın emekli devlet memuru annesi Nevin Çağırgan ve kız kardeşi Ezgi Tamtam gözyaşlarına boğuldu. Yakınları, olayın peşini bırakmayacaklarını dile getirdi. Tamtamın evlenmeyi planladığı belirtildi.
Milliyet


Geri Dön