03 / 05 / 2024

Türk Telekom açıkladı! Türk Telekom 3 ünvanda personel alımı yapacak...

Türk Telekom açıkladı! Türk Telekom 3 ünvanda personel alımı yapacak...

Türk Telekom tarafından, 3 ünvanda istihdam edilmek için personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, yapılan açıklama kapsamında Türk Telekom hangi ünvanlara personel alacağı merak ediliyor. Personel alımı için gerekli başvuru nitelikleri nelerdir? Ve kimler başvuru yapabilir? 



Türk Telekom tarafından açılan 3 yeni ilan doğrultusunda, istihdam edilmek üzere personel alımım yapılacağı açıklandı. Peki Türk Telekom hangi ünvanlara personel alacak? Personel alımı için gerekli başvuru nitelikleri neler? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular nereden ve nasıl gerçekleşecek?

TÜRK TELEKOM'DA HANGİ ÜNVANLARA PERSONEL ALINACAK?

aydinlik.com.tr'de yer alan habere göre; BT Mobil Ücretlendirme Operasyonları Uzmanı, BT L2 Operasyonları Uzmanı (Tahsilat, Alacak takibi ve Hukuk), Network Güvenlik Uzmanı/Uzman Yardımcısı olmak üzere 3 ünvana personel alımı yapılacağı kaydedildi. 

BAŞVURU NİTELİKLERİ NELER? KİMLER BAŞVURU DA BULUNABİLİR?

Buna göre, BT Mobil Ücretlendirme Operasyonları Uzmanı alımı içinde Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği ve benzeri bölümlerin herhangi bir  alanından mezun olan adaylar başvuru yapabilirler.

BT L2 Operasyonları Uzmanı (Tahsilat, Alacak takibi ve Hukuk) alımı için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Elektrik, Elektronik, Haberleşme ya da benzer Lisans bölümlerinden mezun mezun adaylar başvurabilir.

Ayrıca, Network Güvenlik Uzmanı/Uzman Yardımcısı alımı yapılacağı da kaydedildi. Bu pozisyon için de  yine üniversitelerin Bilgisayar ile Elektrik-Elektronik, Elektronik-Haberleşme ve bu alan ile ilgili mühendislik bölümlerinden mezun olmuş olan adaylar başvuru yapabilirler. 

Türk Telekom açıkladı! Türk Telekom 3 ünvanda personel alımı yapacak...

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Öte yandan, Türk Telekom personel alımı başvuruları Nisan ayı itibarı ile çevrimiçi olarak başlamış durumda. Başvurular Türk Telekom Kariyer sayfası üzerinden alınacak. Başvuru için son tarihler 30 Nisan ile 5 Mayıs olarak açıklandı. Başvurular https://turktelekomkariyer.com.tr/ilanlarimiz.aspx internet adresi üzerinden alınacak.

Türk Telekom Prime'dan evde internet kullanıcılarına özel kampanya!

Türk Telekom AssisTT Türkiye geneli personel alımına başladı! 

Türk Telekom'dan zam şoku! İnternete 200 lira zam mı geldi? Türk Telekom internet kullanıcıları hemen baksın!

Türk Telekom’dan dudak uçuklatan zam! En ucuz paket 600 TL olacak!


Geri Dön