30 / 04 / 2024

Türk Telekom Arena Stadı'nın son hali!

Türk Telekom Arena Stadı'nın son hali!

Sarı-Kırmızılılar'ın ligin ikinci yarısında maçlarını oynayacağı Türk Telekom Arena Stadı'nda çalışmalar sona yaklaşıldıkça daha da hızlanarak devam ediyor...



Sarı-Kırmızılılar'ın ligin ikinci yarısında maçlarını oynayacağı Türk Telekom Arena Stadı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürerken, internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

'Yapımı devam eden yeni stadımız Türk Telekom Arena"da sona yaklaşıldıkça çalışmalar daha da hızlanıyor.

Stadımızda koltuk montajında sona yaklaşılıyor. Üst kattaki montaj basın tribünü haricinde biterken alt kattaki koltuk montajının da büyük bölümü tamamlanmış durumda. Basın tribününe yerleştirilecek masaların iskelet sisteminin monatjı yapılıyor. Türk Telekom Arena"da VIP koltukları ve loca önü koltukları haricinde yaklaşık 5000 koltuk montajı kaldı.

çatı saçaklarının alt bölümlerindeki led ışıklandırma sistemlerinin numuneleri montajlandı. Montajları tamamlanan elemanların testleri yapılıyor. Ses ve saha aydınlatma sistemlerinin de montajları tamamlandı. Bu iki sistemin testleri düzenli olarak yapılıyor.

Stat dışında ise Aslanlı yolda asfaltma çalışmaları başladı. Aslanlı yolun yapımının ilerlemesiyle birlikte bu bölgede bulunan proje ofisleri kaldırılarak stad içine taşınmaya başlandı.

çalışmaların en yoğun sürdüğü alanlarda birisi ise bağlantı yollarının düzenlenmesi. Açılışın yaklaşmasıyla birlikte özellikle çevre bağlantı yollarında ve çevre düzenlemelerinde yoğun bir çalışma yapılıyor.'
Habertürk


Geri Dön