29 / 04 / 2024

Türk Telekom internet aboneliklerine zam! Artış sonrası en düşük paket kaç lira oluyor?

Türk Telekom internet aboneliklerine zam! Artış sonrası en düşük paket kaç lira oluyor?

Türkiye'de elektrik, su, doğal gaz zamları derken internete de zam geliyor. Bankalara olan borcunu ödeyemeyen Türk Telekom'un Varlık fonu tarafından satın alınmasının ardından internet aboneliklerine zam geleceği öğrenildi. En düşük paket kaç lira oldu? İşte detaylar...



Geçtiğimiz 11 Mart tarihinde Türkiye Varlık Fonu tarafından satın alınan Türk Telekom abonelerine zam haberi geldi. Türk Telekom başta olmak üzere altyapısı Türk Telekom tarafından sağlanan diğer şirketlerin internet aboneliklerine de zam geleceği haberi geldi. Türk Telekom’un internet hizmeti ile ilgili port ücretlerine yüzde 70’e yakın oranda zam talebinin Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından onaylandı. Türk Telekom'un yeni zamlı internet tarifesi paketleri kısa süre içinde tüketiciye yansıtılacak. Türk Telekom en düşük 16 Mbps Fiber interneti kullanıcılarına 105 liradan tüketiciye sunuyor. Türk Telekom söz konusu pakete yüzde 70 zam yapması halinde en düşük paket olan 16 Mbps internet paketi 178 lira 50 kuruşa çıkacak. Türk Telekom'un en üst paketi 100 Mbps limitsiz fiber internet paketi ise 165 liradan satılıyor. Söz konusu zam bu pakete yansıdığında ise en üst paket sınırsız internetin aylık faturası 280 liraya çıakacak. 

Türk Telekom internet aboneliklerine zam! Artış sonrası en düşük paket kaç lira oluyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön