İş Fırsatları

Türk Telekom, Kızılay ve bakanlıklarda 6 bin ve 10 bin lira maaşla çalışacak KPSS'siz personel alımı başladı!

Türk Telekom, Kızılay, Ticaret Bakanlığı, bankalar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, personel alım ilanı yayımladı. Çalışmak isteyen kişilere 6 bin ve 10 bin lira arası maaş verilecek! Peki, hangi ilanlar var? Başvuru nasıl yapılır? Koşullar nelerdir? İşte tüm detaylaemlakkulisi

Türk Telekom, Kızılay, Ticaret Bakanlığı, bankalar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, personel alacak! Çalışmak isteyen kişilere 6 bin ve 10 bin lira arası maaş verilecek!

Türk Telekom KPSS şartı aranmadan personel alacak! Kültür ve Turizim Bakanlığı da sözleşmeli personel alacak! Kızılay ise stajyer alımı yapacak!

Peki, hangi ilanlar var? Başvuru nasıl yapılır? Koşullar nelerdir? İşte tüm detaylar...

TÜRK TELEKOM 6 BİN 100 LİRA MAAŞLA KPSS'SİZ PERSONEL ALACAK!

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türk Telekom tarafından yayımlanan ilanda, KPSS koşulu bulunmadan ortalama 6 bin 100 lira maaş ile personel alıncak! 

TÜRK TELEKOM KPSS'SİZ PERSONEL ALIMI BAŞVURU KOŞULLARI

İletişiminin kuvvetli olması, satışı yaptığı ürünlere ilişkin bayi/ firmalara ürün eğitimi verebilmesi, seyahat engeli olmaması (şehirdışı seyahat yapabilecek), B sınıfı ehliyet sahibi olunması ve aktif araç kullanabilmesi gerekmektedir.

Söz konusu kadrolarda alımlar için pozisyonun gerektirdiği koşulları taşıyor olmak gerekmektedir. Ayrıca adayların, lisans eğitimi veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olması gerekmektedir.

TÜRK TELEKOM KPSS'SİZ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvuracak adaylar yalnızca Türk Telekom resmi Kariyer web sitesi üzerinden yapılacaktır. Adaylar Türk Telekom kariyer sayfasına girdikten sonra Türk Telekom’ a başvur butonuna tıklayıp orada beliren ilanlarımız kısmından istediği unvana başvuru yapabileceklerdir.

KIZILAY STAJYER ALACAK!

Kızılay, bünyesinde 2022 senesi Stajyer alıöı yapacağını duyurdu! 2022 senesi kapsamında yapılacak alımlar için başvurular Mayıs ayında devam edecek! Bu kapsamda eğitimine devam eden farklı fakültelerden personel alımı yapılacak!

Başvuru yapmak isteyen adayların, ekip çalışmasına yatkın olmak, sorumluluk sahibi olmak,maları, İletişim becerisi yüksek olan, Öğrenime açık olan, Stajları 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu kapsamında olan, Devlet katkı
payının ödenebileceği kuruma belgeleyen ve en önemlisi Staj zorunluluğu bulunan ve sigortası okul tarafından karşılanan adaylar başvuru yapabilecek.

Diğer bir ilanda ise Kızılay Sağlık A.Ş. ve Kızılay Lojistik A.Ş. birimine personel
alımı gerçekleştirilecek. Alım yapılacak kadrolar ise şu şekilde:
Bilgi Teknolojileri Teknikeri,
Göz Hastalıkları Uzmanı,
Operasyon Uzmanı,
Araç Sevkiyat Personeli,
Göğüs Hastalıkları Uzmanı,
Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı,
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı,
Radyoloji Uzmanı,

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adayların başvuru yapabilmeleri için genel olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, herhangi birsuç hükümlülüğü olmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, kamu haklarından mahrum olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacaktır

KIZILAY PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Kızılay Personel Alımına başvuruları sadece çevrimiçi bir şekilde yapılıyor. Bu yönde başvurular en geç Mayıs sonuna kadar yapılması gerekmektedir.

Peki, Ticaret Bakanlığı, Kültür Bakanlığı ve bankalara başvuru nasıl yapılır? Koşullar nelerdir? İşte tüm detaylar...

TİCARET BAKANLIĞI 100 MEMUR VE PERSONEL ALACAK!

Ticaret Bakanlığı, 100 memur ve personel alımı yapacağını duyurdu! Ticaret Bakanlığı, 100 Gümrük memuru alacak!

KAMU PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK? 

25 Nisan ile 13 Mayıs 2022 saa5t 23.59'a kadar başvurular yapılabilecek! Başvurular sadece çevrimiçi olarak elektronik ortamda aşağıda belirtilen şekilde yapılabilecek. Başvuru yapacak kişiler için çevrimiçi olarak elektronik ortamda kurumun başvuru ekranına giriş yaptıktan sonra
ekrana gelen iş ilanlarından Ticaret Bakanlığı ilanını seçip başvurular tamamlanacaktır.

KAMU PERSONELİ ALIMI KOŞULLARI NELERDİR?

Başvurusunu gerçekleştirecek adaylar için adayların sınav tarihinden önce 18 yaşını tamamlamış olması, en az hukuk, iktisat, siyasal bilgiler, işletme, iktisadi ve idari bilimler bölümlerinden herhangi birinden 4 senelik mezuniyete sahip olan, ÖSYM tarafından 2022 ve 2021 yılları içerisinde yapılan KPSS'de en az 80 puan almış olan, 1 Ocak 2022 tarihi itibari ile 35 yaşını geçmemiş olma, başvuru tarihleri olarak belirtilen tarihler içerisinde ilana başvuru yapma koşulları ile bakanlık alım yapacaktır.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI 149 PERSONEL ALIMI YAPACAK!

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! 149 kişiden oluşan personel alımı geçtiğimiz hafta başladı.

PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

25 Nisan 2022'de başlayan Kültür ve Turizm Bakanlığı başvuruları 9 Mayıs 2022 tarihinde sona erecek!

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI 149 PERSONEL ALIMI BAŞVURU KOŞULLARI

1. Türk Vatandaşı olmak,
2. Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak,
3. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
4. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis
cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,
5. Askerlik durumu itibariyle;
a) Askerlikle ilgisi bulunmamak,
b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak,
c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut
ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak
6. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak

Peki, bankalara başvuru nasıl yapılır? Koşullar nelerdir? İşte tüm detaylar...

İŞKUR BANKALARA BÜRO MEMURU VE KAMU İŞÇİSİ ALACAK

İŞKUR tüm hızı ile yeni ilanlar yayımlamaya devam ediyor. İŞKUR bankalara büro memuru ve kamu işçisi alacak. İŞKUR ilanlarına göre 4 farklı ile personel alımı gerçekleştirilecek. Banka memuru alımı için adayların başvuruları çevrimiçi olarak elektronik ortamda İŞKUR e-Şube üzerinden e-Devlet bilgileri ile giriş yaptıktan sonra yapılacaktır. Başvuru tarihleri ise her ilan için farklı tarih verilmiştir. Başvurusunu gerçekleştirecek adaylar için  kişiler başvuru şartları kısmında yer verdiğimiz İŞKUR iş ilan numaralarını yukarıda belirtilen şekilde İŞKUR sistemine giriş yaptıktan sonra hiçbir şey yapmadan sadece ilan no kısmına numaralarını yazarak başvuru yapabileceklerdir.

Memur alımı ilanına başvuru yapacak adaylar için sadece bir ilana başvuru yapılacak olup adaylar hangi ilana başvuru yapmak istiyorsa o ilanın iş ilan numarasını seçip ona başvuru yapabilecektir.

KAMU İŞÇİ ALIMI KOŞULLARI

Büro Memuru Alımı için adayların en az %40 engelli raporuna sahip olması, en az lise mezunu olan en fazla ön lisans mezunu kişilerin ve son olarak 18 ile 30 yaşları arasında olan kişilerden kamu personeli alımı yapılacaktır.

Mersin ili için büro memuru alınacak iş ilan numarası: 00006741628.
Antalya iline 4 büro memuru alınacak ve iş ilan numarası: 00006717890.
Başvuru yapacaklar için alımı iş bankası yapmaktadır.

Aşçı Yardımcısı alımı: adayların en az lise mezunu olması gerekmektedir. En fazla mezuniyet şartı ise lisans olarak istenmektedir. Son olarak adaylarda yaş şartı da aranıyor olup adayların 25 ile 35 yaşları arasında olmaları gerekmektedir.

Alımlar Ankara iline yapılacak olup alımı İş bankaları derneği 00006717554 iş ilan numarası ile gerçekleştirmektedir.
Bankacılık meslek elemanı alımı şartları adayların program fark etmeksizin lisans mezunu olması gerekiyor. Arapça bilmesi ve 23-30 yaşları arasında engelli eleman alımı yapılacaktır. Başvuru yapacaklar ALBARAKA alımı yapıyor olup alımlar 4 kişilik pozisyonda 00006695899 iş ilan numarası ile yapılacaktır.

İŞKUR duyurdu! 20 şehirde 5 bin 100 TL maaşla bekçi alınacak!

Toyota Türkiye 2 bin 500 personel alacak! Lise mezunu herkes hemen başvurabilir! Toyota iş ilanı başvuru şartları neler?

Daimi olarak çalışacak şoför ve işçiler alınacak! İlkokul mezunu herkes şimdi başvurabilir!