27 / 04 / 2024

Türk Telekom’dan dudak uçuklatan zam! En ucuz paket 600 TL olacak!

Türk Telekom’dan dudak uçuklatan zam! En ucuz paket 600 TL olacak!

Türk Telekom, internet abonelik fiyatlarına 1 Ekim itibarıyla zam geleceğini açıkladı. Buna göre, en ucuz abonelik paketi 600 TL’den başlayacak.



Türk Telekom, 1 Ekim tarihinden itibaren paket fiyatlarında yeni bir güncelleme yapılacağını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, bireysel ve kurumsal internet ücretlerine 200 TL’ye kadar zam gelecek ve en ucuz paket 600 TL’den başlayacak.

Diğer taraftan, yapılan zam, taahhüdü olan abonelikleri kapsamayacak.

Konuya yönelik Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, "1 Ekim 2023’den itibaren; Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatı, Yalın/Alo erişim liste fiyatı ve Alo dakika paketlerinin liste fiyatı, Statik IP liste fiyatı ve bunun yanı sıra, Tek Seferlik İşlem tutarlarında (devir, hat dondurma, hat kapama) revize işlemi yapılacaktır. Söz konusu liste fiyatı güncellemelerinden, yalnızca taahhütsüz olan müşterilerimiz etkilenecek olup, taahhütlü müşterilerimizin taahhüt sürelerince herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenmesi söz konusu değildir. Taahhütsüz müşterilerimiz de avantajlı kampanyalarımıza katılarak hiçbir fiyat değişikliğinden etkilenmeden kullanımlarını sürdürebilirler" denildi.

Türk Telekom’dan dudak uçuklatan zam! En ucuz paket 600 TL olacak!

Yeni zamlı tarifeler şu şekilde:

Bireysel Tarifeler, Kurumsal Tarifeler, Diğer Ücretler ve Yazlık İnternet Paketleri

TURKNET’TEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE ÖZEL KAMPANYA

Öte yandan, Turknet, öğretmenler ve öğrenciler için sınırlı bir süre için fiber internet paketinde indirim uygulayacağını açıkladı. Yeni katılan abonelere özel ilk 6 ay 299,90 TL yerine yalnızca 199,90 TL ile sağlanan paket, müşterilerin abonelikleri boyunca modem kullanımı da ücretsiz bir şekilde sağlıyor.

TurkNet’in kendi fiber altyapısı üzerinden sağladığı TurkNet GigaFiber, eğitimde yüksek hızlı internete olan ihtiyacı karşılamayı amaçlıyor. TurkNet, bin Mbps’e kadar eşit indirme ve yükleme hızında interneti taahhütsüz bir şekilde sunuyor.

Türk Telekom’dan dudak uçuklatan zam! En ucuz paket 600 TL olacak!

chip.com'un haberine göre, TurkNet’in Gigafiber ile öğretmen ve öğrencilere özel sağladığı kampanya, sınırlı bir süre için yeni katılan abonelere özel ilk 6 ay 299,90 TL yerine yalnızca 199,90 TL olarak sunuluyor. Bunun yanı sıra, kullanıcıların abonelikleri süresince modem kullanımı da ücretsiz bir şekilde sağlanıyor. Aynı zamanda, öğretmen ve öğrenciler TurkNet GigaFiber altyapısında olmasalar bile ilk ay yüzde 50 indirim imkânından yararlanabiliyorlar.

Bursa’da üretilen Renault Clio yenilenen tasarımı ve özellikleriyle Türkiye’de satışta!

ABD’de mortgage başvuruları artıyor! Geçen haftaya göre yüzde 5,4 arttı!

Altında peş peşe Fed etkisi! Altını olanlar beklesin! Fiyatlar iki katına fırlayacak!


Geri Dön