Ekonomi

Türk Telekom’dan yaza özel kampanya! 50 GB’lık paketin aylık fiyatı 80 liradan satılıyor!

Türk Telekom, faturasız hat kullanan müşterilerine özel yeni bir kampanyaya başladı. Yaz dönemine özel üç aylık olan paketlerin avantajlı fiyatlardan sunulduğu belirtildi.Faturasız yeni hat alan mobil müşterileri için yaz dönemine özel üç aylık paketler sunmaya başlayan şirket, bu paketleri avantajlı fiyatlardan sunuyor

Türk Telekom, müşterileri için özel bir kampanyaya başladığını duyurdu. Faturasız yeni hat alan mobil müşterileri için yaz dönemine özel üç aylık paketler sunmaya başlayan şirket, bu paketleri avantajlı fiyatlardan sunuyor.

Yeni hat alan mobil müşteriler için hazırlanan kampanyalar faturasız hat sahiplerini ilgilendiriyor. Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, yeni mobil faturasız hat sahibi olan Türk Telekom müşterilerinin, yakmayan paketlerle yaz boyunca paket alma derdinden kurtulacağı belirtildi.

Yeni kampanyalardan yararlanmak isteyenlerin Türk Telekom mağazalarından ve mobil uygulama üzerinden avantajlı paketlerden alabileceği kaydedildi.

HER AY PAKET ALMA DERDİNE SON

Türk Telekom’un faturasız hat kullanan müşterilerine özel düzenlediği kampanya kapsamında çıkarılan ve ‘Yakmayan Paketler’ olarak adlandırılan 3 aylık paketler 50 GB internete sahip ve aylık 80 liradan satılıyor. Türk Telekom yetkilileri, bu paketler ile yaz dönemi boyunca her ay paket satın alma derdine son verdiklerini ve müşterilerinin hayatını kolaylaştırdıklarını belirtti.

Türk Telekom tarafından açıklanan kampanya kapsamında satışa sunulan paketler içerisinde 3 ay boyunca internete ek olarak 5 bin dakika ve 5 bin SMS kullanım hakları yer alıyor. Paketlerin fiyatı ise şu şekilde belirlendi:

-30 GB’lık paketin fiyatı 3 aylık 190 liradan satılıyor.

- 50 GB’lık paketin fiyatı 3 aylık 240 liradan satışa sunuldu.

-100 GB’lık paketin fiyatı ise 3 aylık 360 liradan satılıyor.

Yakmayan paketlerden satın almak isteyen müşterilerin; Türk Telekom mağazalarından veya Türk Telekom’un mobil uygulaması üzerinden bu paketlere sahip olabileceği kaydedildi.

YOUTUBE PREMİUM ÜCRETSİZ

Türk Telekom’dan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, müşterilerine her alanda fayda sağlamayı hedefledikleri belirtildi. Buna göre; Türk Telekom’un yakmayan paketlerinden satın alanların ve seçili müzik uygulamalarına ilk kez üyelik yaptıracak olan müşterilerin, üç aylık ücretsiz Youtube Premium üyeliğini de elde ederek yaz aylarını daha keyifli bir şekilde geçirme fırsatını yakalayacakları ifade edildi.