29 / 04 / 2024

Türk yapı sektörünün spor platformu kuruldu!

Türk yapı sektörünün spor platformu kuruldu!

Türk yapı sektörünün en büyük şirketlerinden oluşan 32 firma tek proje altında birleşti



Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan "Yapı Devleri Futbol Ligi"; yeniden sporun, centilmenliğin ve paylaşımın büyük bir tutku ve şölen havasında geçeceği unutulmaz maçlara sahne olacak.  3 Nisan 2010 tarihinde saat 14:00'de Akatlar Spor Tesisleri'nde düzenlenecek ligin başlama vuruşu İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan tarafından yapılacak.

Yaklaşık 2 ay sürecek olan Yapı Ligi'nde bu yıl birçok yenilik ve sürpriz tüm katılımcılar ve seyircilerle paylaşılacak. Yapı Sektörünün önde gelen derneklerinin desteklediği Yapı Ligi'nde İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Arıman, İSKİD Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Zalma ve katılımcı firmalarımızın üst düzey yöneticileri de projeye ve takımlara destek vermek amacıyla buluşacaklar.

Yapı Ligi Açılış Maçı'nın başlama vuruşu İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan tarafından gerçekleştirilecek.  Bir sosyal sorumluluk projesi olarak bu yıl lige Yıldız Teknik Üniversitesi de katılıyor. Bu esnada öğrenciler Türkiye'nin sektöründeki önde gelen firmalarının yöneticileriyle tanışma imkânı bulacaklar.


Geri Dön