22 / 07 / 2024

Turkcell Antalya Goldcity'de sim kartla sayaç okuyacak!

Turkcell Antalya Goldcity'de sim kartla sayaç okuyacak!

Turkcell'in Antalya Goldcity'deki sayaçlara taktığı sim kartlar ile tasarruf sağlandı




Turkcell'in, Antalya'daki rezidans ve turizm merkezi Goldcity'deki elektrik ve su sayaçlarına taktığı SİM kartlar sayesinde, her iki sayacı aynı anda uzaktan okuyarak maliyetten ve zamandan büyük tasarruf sağladığı belirtildi. Turkcell'den yapılan açıklamada, Goldcity'nin elektrik ve su kalemlerinde yılda 200 bin liralık tasarruf sağlaması beklenen projenin aynı zamanda organize sanayi bölgesi dışındaki ilk özel tesis telemetri çözümü olma özelliği taşıdığı kaydedildi.

SMS VEYA E-POSTA
Turkcell'in, Antalya'daki rezidans ve turizm merkezi Goldcity'deki elektrik ve su sayaçlarına taktığı SİM kartlar sayesinde, her iki sayacı aynı anda uzaktan okuyarak maliyetten ve zamandan büyük tasarrufsağladığı dile getirilen açıklamada, 2 bin 500 sıcak-soğuk su ve elektrik sayacını kapsayan projede Turkcell 500 data hattı ile sayaçları uzaktan okuyabildiğini, bu sayede açma-kapama işlemlerinin uzaktan yapıldığı, tesisten check-out yapan müşterilere anında fatura kesilebildiği ve ardından bilgilendirmelerin anında SMS veya e-posta ile yapılabildiği kaydedildi.

Turkcell Kurumsal Çözümler Bölüm Başkanı Pelin Şeker, bu sistem ile sayaç okuma sürelerinin kısaldığına ve sayaç okuma maliyetlerinin ciddi anlamda düştüğünü kaydederek şunları söyledi:

"Turkcell'm sunduğu telemetri çözümlerinin fazla elektrik kullanımı ve su tüketimini önlemesinin yanı sıra müşteriler için de getirileri var. Kullanıcılar tüketimlerini internetten öğrenebilme, raporlama yapma imkânına sahip oluyor."
Habertürk


Geri Dön