27 / 04 / 2024

Turkcell BİP'ten dev kampanya! O kişilere 49 bin 999 TL TL'lik iPhone 14 Pro Max hediye!

Turkcell BİP'ten dev kampanya! O kişilere 49 bin 999 TL TL'lik iPhone 14 Pro Max hediye!

Turkcell BiP, BiPClub üyelerine özel düzenlediği çekilişle, iPhone 14 Pro Max cep telefonu kazanma şansı sunuyor. Kampanyaya katılmak için Turkcell BiP uygulamasını indirip çekilişe başvurabilirsiniz. Detaylar haberimizde!



Turkcell BiP, müşterilerine sunduğu farklı hizmetlerle dikkat çeken bir iletişim uygulamasıdır. BiP, kullanıcılarına anlık mesajlaşma, sesli ve görüntülü arama gibi özelliklerin yanı sıra farklı kampanyalar ve çekilişler de sunmaktadır. Bu çerçevede, Turkcell BiP, müşterilerine özel olarak düzenlediği iPhone 14 Pro Max Çekilişi ile büyük bir heyecan yaratmaktadır.

Turkcell BiPClub üyesi olan herkes, iPhone 14 Pro Max kazanma şansı elde etmektedir. Turkcell BiP iPhone Çekilişi, 1 Temmuz 2023 tarihine kadar devam etmektedir. Çekilişe katılmak için BiP mobil uygulamasına giriş yapmanız ve "Daha Fazla" bölümünden "Keşfet" alanına ya da BiPCLUB kanalına girerek "Çekilişe Katıl" butonuna tıklamanız yeterlidir. Ardından, uygulama üzerinden bir mesaj göndermeniz gerekmektedir.


Geri Dön