Teknoloji

Turkcell BİP'ten dev kampanya! O kişilere 49 bin 999 TL TL'lik iPhone 14 Pro Max hediye!

Turkcell BiP, BiPClub üyelerine özel düzenlediği çekilişle, iPhone 14 Pro Max cep telefonu kazanma şansı sunuyor. Kampanyaya katılmak için Turkcell BiP uygulamasını indirip çekilişe başvurabilirsiniz. Detaylar haberimizde!BiP, kullanıcılarına anlık mesajlaşma, sesli ve görüntülü arama gibi özelliklerin yanı sıra farklı kampanyalar ve çekilişler de sunmaktadır

Turkcell BiP, müşterilerine sunduğu farklı hizmetlerle dikkat çeken bir iletişim uygulamasıdır. BiP, kullanıcılarına anlık mesajlaşma, sesli ve görüntülü arama gibi özelliklerin yanı sıra farklı kampanyalar ve çekilişler de sunmaktadır. Bu çerçevede, Turkcell BiP, müşterilerine özel olarak düzenlediği iPhone 14 Pro Max Çekilişi ile büyük bir heyecan yaratmaktadır.

Turkcell BiPClub üyesi olan herkes, iPhone 14 Pro Max kazanma şansı elde etmektedir. Turkcell BiP iPhone Çekilişi, 1 Temmuz 2023 tarihine kadar devam etmektedir. Çekilişe katılmak için BiP mobil uygulamasına giriş yapmanız ve "Daha Fazla" bölümünden "Keşfet" alanına ya da BiPCLUB kanalına girerek "Çekilişe Katıl" butonuna tıklamanız yeterlidir. Ardından, uygulama üzerinden bir mesaj göndermeniz gerekmektedir.

Turkcell BiP iPhone Çekilişi, 14 Temmuz 2023 tarihinde saat 11:00'da noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Çekiliş sonuçları ise 18 Temmuz 2023 tarihinde ilan edilecektir.

Çekilişe katılmak için Turkcell BiP kullanıcılarının BİP mobil uygulamasını ücretsiz olarak indirmeleri gerekmektedir. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra "Daha Fazla" bölümüne giderek "Keşfet" alanında ya da arama alanına "BiPCLUB" yazarak BiPCLUB kanalına girmelisiniz. Burada bulunan "Çekilişe Katıl" butonuna tıklayarak ad, soyad ve il bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom hat sahipleri, uygulama üzerinden her yeni kişi için bir çekiliş hakkı kazanmaktadır. Her ay "Çekilişe Katıl" butonuna bir kez tıklanması gerekmektedir.

Turkcell BiP iPhone Çekilişi'nde büyük ödül olarak 1 adet iPhone 14 Pro Max cep telefonu verilecektir. Bu etkileyici cep telefonu, teknoloji severler arasında büyük bir ilgi uyandırmaktadır.

Turkcell BiP iPhone Çekilişi, Bip İletişim Teknolojileri ve Dijital Servisler A.Ş. adına Hedef Çekiliş tarafından düzenlenmektedir. Kampanya, MPİ'nin 27.02.2023 tarih ve E-40453693-255.01.02-33298 sayılı izniyle gerçekleştirilmektedir.

Turkcell BiP iPhone Çekilişi'ne katılanlar arasında yapılacak çekilişle bir kişi, 49 bin 999 TL değerindeki iPhone 14 Pro Max 128 GB cep telefonunu kazanma şansı elde edecektir.

İkramiye kazanan talihlilerin belirlenmesi için çekiliş, noter huzurunda ve halka açık olarak 14 Temmuz 2023 tarihinde saat 11:00'da düzenlenecektir. Talihlilerin isimleri ise 18 Temmuz 2023 tarihli Takvim Gazetesi'nde ilan edilecektir.

Turkcell BiP iPhone Çekilişi'ne katılmak için her ay "Çekilişe Katıl" butonuna bir kez tıklanması gerekmektedir. İkramiye tesliminde talihli, hat sahibi olduğunu belgelemek zorundadır. Kampanya, Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom hat sahiplerine yöneliktir ve sadece bireysel kullanıcılara açıktır. Ayrıca, Turkcell BiP çalışanları, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. çalışanları ve Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. çalışanları ile 18 yaşından küçükler çekilişe katılamazlar ve ikramiye kazanmaları durumunda ikramiyeleri verilemez.

Turkcell BiP iPhone Çekilişi ile bir iPhone 14 Pro Max cep telefonu kazanma şansı elde etmek için Turkcell BiPClub'a üye olabilir ve çekilişe katılabilirsiniz. Unutmayın, çekilişe katılmak için son tarih 1 Temmuz 2023'dür. Şansınızı denemek için hemen Turkcell BiP uygulamasını indirin ve çekilişe katılın!

Samsung Galaxy F54 5G, Uygun Fiyatı ve Güçlü Performansıyla Dikkat Çekiyor!
Android 14 / MIUI 15 güncellemesiyle şanslı Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri belli oldu! Güncelleme yolda, geliyor!
2016 yılından sonra ehliyet alanlar nefes bile almadan buraya baksın! Çok önemli bir açıklama yapıldı!