Teknoloji

Turkcell Pasaj’da ‘Tatilden Dönüş Kampanyasında’ yüzlerce ürün uygun fırsatlarla sizi bekliyor 

Eylül ayı geldi, okulların açılmasına sayılı günler kaldı, sıcak yaz günleri artık yavaş yavaş geride kaldı. Tatil dönüşü kampanyaları da hız kazandı. Eylül ayında peş peşe başlayan kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Kampanya kapsamında Turkcell Pasaj’da bilgisayardan kahve makinesine, beyaz eşyadan akıllı saatlere kadar yüzlerce üründe uygun fiyatlarla sahip olma imkanı var

GSM operatörü Turkcell de elektronik satış yapan Pasaj platformu üzerinden ‘Tatil Dönüşü Kampanyası’  başlattı. Kampanya kapsamında Turkcell Pasaj’da bilgisayardan kahve makinesine, beyaz eşyadan akıllı saatlere kadar yüzlerce üründe uygun fiyatlarla sahip olma imkanı var.  Cazip ödeme seçenekleriyle de dikkat çeken kampanya kapsamında alışverişinizin ardından bir sonraki alımınızda kullanılmak üzere 500 TL’ye varan hediye çeki de kazanabilirsiniz. 


Serin havaların başladığı şu günlerde GSM operatörü Turkcell, Pasaj platformu üzerinden ‘tatil dönüşü kampanyası’ başlattığını duyurdu. Kampanyada cazip fiyat ve ödeme seçenekleriyle yüzlerce ürün var.  Kampanyada ürün seçeneği çok ama kampanyadan faydalanmak için önünüzde çok da uzun bir zaman da yok. Turkcell Pasaj’ın ‘Tatil Dönüşü Kampanyası’  12 Eylül 2022 tarihine kadar geçerli olacak.  Kampanya kapsamında Turkcell Pasaj’da yüzlerce indirimli ürün sizi bekliyor. Avantajlı fiyatlarla sahip olabileceğiniz ürünler arasında neler neler yok ki… Akıllı saatlerden spor aletlerine, kahve makinelerinden beyaz eşyaya kadar aradığınız her şeyi bulmanız mümkün. 

12 Eylül’e kadar devam edecek kampanyada cazip ödeme seçenekleri de mevcut. Kampanya kapsamında müşterilere özel ücretsiz kargo, peşin fiyatına ödemede indirim fırsatı ya da tarifeye ek ödeme seçenekleri de sizi bekliyor olacak.  Eğer İstanbul’da yaşıyorsanız ve Turkcell Pasaj’dan alışveriş yaptıysanız il içi seçili bazı ürünlerde 24 saat içinde teslimat seçeneği de ilginizi çekebilir.
 

Ayrıcalıklar elbette sadece bununla da sınırlı değil. Turkcell Pasaj’dan sizi mutlu edecek bir haber daha geldi.

Turkcell Pasaj’dan bir ürün aldığınız zaman bir sonraki alışverişinizde kullanmak üzere 500 Türk Lirası’na varan hediye çekine de sahip olacaksınız.  

Geniş ürün yelpazesi, cazip ödeme seçenekleri ve 500 TL’ye varan hediye çeki fırsatlarıyla dolu kampanyadaki kaçırılmayacak fırsatlara sahip olacağınız Turkcell Pasaj platformuna internet sitesi üzerinden ya da Turkcell uygulamasından giriş yapabilirsiniz.