Teknoloji

Turkcell'den babalar gününe özel indirim başladı! Samsung Galaxy Tab S7 FE'ye muhteşem kampanya

Turkcell'in babalar günü hediye konsepti büyük ilgi gördü. Babanıza en özel hissetmesi için alacağınız hediyeler Turkcell ayrıcalığı ile satışa çıktı. Turkcell'in Pasaj uygulamasından hediyenizi seçin babanızı mutlu edin. İlk alışverişlerde 100 TL hediye çeki fırsatını da değerlendirin. İşte detaylaBabalarınıza en özel hissetmesi için yapacağınız alışverişlerde Turkcell'in bu kampanyasını mutlaka değerlendirin

Turkcell babalar günü için özel ürünlerini internet sitesinden paylaştı. Babalarınıza en özel hissetmesi için yapacağınız alışverişlerde Turkcell'in bu kampanyasını mutlaka değerlendirin.

Samsung Galaxy Tab S7 FE, Samsung'un tablet serisinin bir parçası olan bir tablet modelidir. "FE" kısaltması, "Fan Edition" anlamına gelir ve daha uygun fiyatlı bir seçenek sunmayı hedefler. İşte Samsung Galaxy Tab S7 FE'nin bazı özellikleri:

Turkcell.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 13 Haziran 2023 tarihinde saat 21:46'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.68 Türk Lirası, euro 25.54 Türk Lirası, altının gramı ise 1496 Türk Lirası değerinde.

Uzman isimden yatırımcılara ikaz! Ons altın fiyatları yakında...

Bu şartları taşıyan herkes ödemeden faydalanacak! Toplam 22 bin 440 TL ödenecek

Şok'ta 1 litre ayçiçek yağı 37.50 TL 'ye düştü! Raflar boşalmadan acele edin