09 / 05 / 2024

Turkcell'den otelcilik sektörüne sms hizmeti

Turkcell'den otelcilik sektörüne sms hizmeti

Turkcell'in, "www.memnunmisafir.com" sitesine ücretsiz üye olan otelcilik sektöründeki tesis sahiplerine, toplu SMS ve MMS gönderimiyle, mevcut ve potansiyel müşterilerine tesislerini tanıtmayı sağlayan bir hizm



Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, Turkcell'in "www.memnunmisafir.com" sitesine ücretsiz üye olan otelcilik sektörü tesis sahiplerinin, toplu SMS ve MMS gönderimiyle mevcut ve potansiyel müşterilerine tesislerini tanıtıp, kalacakları odanın fotoğrafını ve bilgilerini gönderebilecekleri ve WAP Push ile anket yaparak müşteri memnuniyetini anında öğrenebilecekleri belirtildi.

Turkcell'in, iş ortağı Turatel ile birlikte otelcilik sektörüne özel sunduğu yeni hizmetin otelcilere, müşteri memnuniyetini yakından takip ederek bağlılık yaratmaları için destek verdiği ve konaklama öncesinde ve sonrasında müşteri ile iletişim kurma olanağı sağladığı ifade edildi.

"www.memnunmisafir.com" sitesine üye olan otelcilerin, adres listesi oluşturabileceği ve gruplama yaparak toplu SMS ve MMS gönderimi yapabilecekleri vurgulanan açıklamada, SMS'lerin ise 160 karakterle sınırlı olmayacağı ve tesis sahiplerinin 612 karakterlik SMS'lerle müşterilerine tanıtım yapabilecekleri
kaydedildi.

www.memnunmisafir.com sitesine üye olmak isteyen tesislerin, Turkcell Kurumsal Müşterisi olması ve toplu MMS, SMS sözleşmelerini imzalamış olması gerektiği duyurulan açıklamada, sözleşmelere www.memnunmisafir.com WEB adresi üyelik kısmından ulaşılabildiği belirtildi. (AA)

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Oteller, SMS'i bedava atacak 
 
Turkcell, 'www.memnunmisafir.com' sitesine ücretsiz üye olan otelcilik sektöründeki tesis sahiplerine, toplu SMS ve MMS gönderme imkânı sunuyor. Mesajlarda karakter sınırlaması 612. Siteye üyelik ücretsiz.   Turkcell'in, iş ortağı Turatel ile birlikte otelcilik sektörüne özel sunduğu yeni hizmet, otelcilere müşteri memnuniyetini yakından takip ederek bağlılık oluşturmaları için destek verecek.
 
Zaman


Geri Dön