17 / 05 / 2024

Türkdayı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Türkdayı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Hacıosmanoğlu ve Yusuf Türkdayı tarafından kuruldu. 



Türkdayı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Hacıosmanoğlu ve Yusuf Türkdayı tarafından kuruldu. 

Türkdayı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a)-Bina, konut, işyeri, toplu konut, park, bahçe, çevre düzenleme işleri, yol, köprü, viyadük, su kanalı, kanalizasyon ve her türlü alt yapı inşaatları, fabrika, atölye, depo, antrepo, otel, motel, kamp yerleri, okul, hastane, sağlık ocağı ve benzeri yerlerin inşaat ve taahhüt işleri düzenlemesi, yapımı, yıkımı, ve hafriyat işlerinin yapılması veya yaptırılması, yurtiçi ve yurtdışında resmi ve özel kurum ve kuruluşlara her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak. b)-Her türlü inşaat işleri ile ilgili iptidai yarı mamül, mamül malzemenin, araç ve gerecin makine ve tesisatın alımı, satımı, imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. Kat karşılığı inşaat işleri yapmak veya yaptırmak, her türlü emlak almak veya satmak, taahhüt işleri ve konusu ile ilgili aracılık hizmetleri yapmak, ihalelere girmek, kısmen veya tamamen taşeronlara iş vermek veya taşeronluk yapmak. c)-İnşaat işleri ilgili makine ve teçhizatın veya malzemenin alımı, satımı konularında komisyonculuk yapmak, acente ve mümessillik işlerini yapmak, patent ihtira beratı lisans imtiyazlar satın almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek, devretmek. d)-Konusu ile ilgili her türlü teknik danışmanlık yapmak, resmi ve özel sektöre ait ihalelere katılmak, teklif vermek, teklif almak, taahhütlerde bulunmak. e)-Şirket alacaklarını garanti etmek amacı ile menkul rehni ve gayrimenkul ipoteği kabul edebilir, bu hususta gerekli muameleler yapabilir. f)-Şirket maksadını gerçekleştirmek için her türlü menkul , gayrimenkul, nakil vasıtası tasarruf edebilir. Bunları icar ve isticar edebileceği gibi alıp satabilir, üçüncü şahıs ve şirketin kullandığı ve kullanacağı kredilere ve borçlara karşılık ipotek edebilir ve ipotek verebilir. Başka kişi ve kuruluşlarla iş ortaklıkları tesis edebilir, başka şirketlere iştirak edebilir.

Adres: Halkalı Merkez Mah.1203.Sok. No:12/A KÜÇÜKÇEKMECE


Geri Dön