28 / 04 / 2024

Türkerler Holding Göztepe'ye sponsor oldu!

Türkerler Holding Göztepe'ye sponsor oldu!

TFF 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Göztepe, inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Türkerler Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı.




TFF 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Göztepe, inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Türkerler Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Mahall Bomonti Halkapınar Projesini gerçekleştiren firmanın, lansman ofisinde gerçekleşen toplantıda Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ile Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in imzaladığı protokole göre sarı-kırmızılılar bu sezon formasının göğsünde Mahall Bomonti  İzmir  logosunu taşıyacak.


ESKİ GÜZEL GÜNLERE DÖNMEK İSTİYORUZ


Başkan Sepil, Türkerler Grubu'nun desteği ile bu sezon özlenen başarıları yakalayacaklarını belirterek "İzmir'in gelişimi için sporun çok büyük önemi var. Benim amacım Göztepe'yi Avrupa'da yaşadığı güzel günlere döndürmek. Sponsorların yardımlarıyla başarıyı yakalayacağız. Bizlere yardımcı olan Türkerler Grubu'na teşekkür ediyorum" dedi.


AVRUPA'DA ZAFERLERE ULAŞMIŞTI


İzmir'le özel bir bağının olduğunu dile getiren Kazım Türker ise Göztepe'nin Türkiye'ye Avrupa'daki ilk sportif başarıları getiren kulüp olduğunu belirterek "Göztepe tarihindeki başarılara tekrar kavuşması gereken, bu şehri yine zaferlere taşıması gereken bir kulüp" diye konuştu.

GÖZTEPE'NİN YERİ SÜPER LİG...


Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ile imzaladıkları sponsorluk sözleşmesinin ardından yaptığı açıklamada; "Göztepe bu sezon hedefine ulaşacaktır.

Teknik ekibe ve futbolculara başarılar diliyorum. Göztepe'ye Mahall Bomonti İzmir logolu formasıyla şans diliyorum. Bu işbirliği ile İzmir'e bir kez daha hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum" dedi.


ÇOK BEĞENDİLER


Mahall Bomonti İzmir-Göztepe işbirliği toplantısına Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk ve futbolcular Adis Jahovic, Benjamin Fuchs, kaleci Günay ve Gosso da katıldı. Futbolcular Mahall Bomonti İzmir projesi maketini inceleyip hayran kalırken Benjamin Fuchs, Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ile görüşerek dairelerle ilgili bilgi aldı. Fuchs'un Mahall Bomonti İzmir projesinden bir daire almayı planladığı öğrenildi.



Yeni Asır


Geri Dön