02 / 05 / 2024

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!


Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Üsküdar'da Özgür Nacar tarafından kuruldu.



Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Üsküdar'da Özgür Nacar tarafından kuruldu.

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi konusu:
a) Yürürlükteki mevzuat hükümlerine göre yasaklanmamış tüm ürünlerin dış ticaretini yapmak. b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat malzemelerinin alım ve satımını iç ve dış ticaretini yapmak. c) İdari mali işler ve finans hizmetleri konusunda ulusal ve uluslar arası alanda danışmanlık yapmak. d) Kişi ve kurumlara istenilen konularda araştırma hizmeti ve bilgi verilmesi, özel kurumlar ve gerçek kişilere personel istihdam danışmanlığı hizmeti verilmesi reklamcılık ve tanıtım danışmanlığı iş kolunda faaliyetlerde bulunmak e) Yürürlükteki ilgili mevzuatlara riayet etmek kaydıyla menkul kıymet danışmanlığı ve yönetim danışmanlığı hizmetleri vermektir. f) Gayrimenkule dayalı projelerin yürütülmesinde bilimsel, hukuksal ve mali danışmanlıklarda bulunmak. g) Konusu ile ilgili olarak özelleştirme de dahil olmak üzere yurtiçinde ve yurtdışında resmi ve özel ihalelere katılabilir ve taahhütlerde bulunabilir. Konusu ile ilgili olarak yurtiçinde ve yurtdışında mümessillikler alabilir ve ya mümessillikler verebilir. Konusu ile ilgili olarak yurtiçinde ve yurtdışında fuarlara iştirak edebilir;sergi,konferans v.b. toplantılar tertipleyebilir. Konusu ile ilgili olarak distribütörlük, acentelik ve bayilik ihdas edebilir. h) Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. i) Her türlü inşaat malzemelerinin alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak. j) Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek,


Geri Dön