30 / 04 / 2024

Türkiye, Conde Nast Traveller'e göre en beğenilen 3. ülke!

Türkiye, Conde Nast Traveller'e göre en beğenilen 3. ülke!

Saygın seyahat dergisi Conde Nast Traveller, 2011in en beğenilen ve en popüler ülke ve şehirlerini listeledi. Okuyucuların ve yetkililerin oylarıyla belirlenen listede, en popüler ülke İtalya oldu



Saygın seyahat dergisi Conde Nast Traveller, 2011in en beğenilen ve en popüler ülke ve şehirlerini listeledi. Okuyucuların ve yetkililerin oylarıyla belirlenen listede, en popüler ülke İtalya oldu. İtalyayı sırasıyla ABD, Türkiye, Tayland ve Fransa takip etti.

Türkiye için Fiyatı uygun olduğu için tatilde en çok ziyaret edilen üçüncü ülke yorumu yapıldı. Öte yandan dergi okuyucuları en çok beğendikleri şehirleri de oyladı. Oylamada Türkiyeden sadece İstanbul yer aldı. New York Paris, Barcelona, Roma ve Sidynenin ardından İstanbul kendine 10uncu sıradan yer buldu. Yapılan ankette İstanbuldaki Four Seasons Boğaziçi Oteli en iyi ikinci denizaşırı otel olurken Çırağan Oteli de En iyi Denizaşırı İş Otelleri listesinde 10uncu sıraya oturdu.

En popüler ülke ve şehirler listesine İstanbul da girdi. İstanbul, oylamada New York, Paris, Barcelona ve Roma gibi şehirlerin ardından en beğenilen 10uncu sırada yer aldı.

 Vatan


Geri Dön