28 / 04 / 2024

Türkiye – Dünya Ticaret Köprüsü programı düzenleniyor!

Türkiye – Dünya Ticaret Köprüsü programı düzenleniyor!

26 – 27 Kasım 2013 tarihleri arasında İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde kıtalar arası ticarete yön veren Türkiye – Dünya Ticaret Köprüsü programı düzenleniyor. Programa 130 ülkeden 1500 yabancı iş adamı katılacak...



26 – 27 Kasım 2013 tarihleri arasında İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde kıtalar arası ticarete yön veren Türkiye – Dünya Ticaret Köprüsü programı düzenleniyor. Programa 130 ülkeden 1500 yabancı iş adamı katılacak ve 3 bin ikili görüşme gerçekleşecek. İSİAD program kapsamında dünyanın farklı yerlerinden gelen iş adamları ile bir araya geldi. 


700’e yakın İstanbullu iş adamına hizmet veren İSİAD, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu’nun (TUSKON) 26 – 27 Kasım tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenleyeceği Türkiye Dünya Ticaret köprüsü programı kapsamında dünyanın farklı yerlerinden gelen iş adamlarını merkezinde bir araya getirdi. 


Bu yıl 19.’su düzenlenen Türkiye - Dünya Ticaret Köprüsü etkinlikleri kapsamında Brezilya, Arjantin, Venezuela, Paraguay ve Rusya'dan gelen 50 iş adamı ve iş kadınını ağırlayarak merkezinde yemek veren İSİAD, üye iş adamlarının gerçekleşeceği iş görüşmeleri ile onları uluslararası paltformalara taşımayı hedefliyor. İSİAD program çerçevesinde üye firmalarını gıda, tarım ve hızlı tüketim ürünleri ve ilgili makineler sektörlerinde Türkiye’ye gelen iş adamlarıyla buluşturarak firmaların uluslararası platformda ticaret yapmalarını ve böylece Dünya Ticaretine katkı yapmalarını sağlayacak. 


130 ülkeden 1500 yabancı işadamı 3 bin görüşme

Uluslararası iş dünyasında önemli bir yere ulaşan Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü etkinliklerine 130 ülkeden 1500 yabancı iş adamı katılacakken yurt içinden ise 1000 iş adamı yer alacak. Ürün tanıtımlarının ve fabrika, tesis ziyaretlerinin gerçekleştirileceği etkinlikte firmalar arasında 3 bin ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecek.


Geri Dön