27 / 04 / 2024

Türkiye Finans yeni emekli paketini açıkladı, 15 bin TL müjdesini duyan inanamadı!

Türkiye Finans yeni emekli paketini açıkladı, 15 bin TL müjdesini duyan inanamadı!

Bankaların emekli promosyon yarışı hız kesmeden devam ederken, Türkiye Finans da emekli vatandaşlar için yeni paketini açıkladı. İşte Türkiye Finans'ın emekli kampanyası ile ilgili detaylar...



Müşteri çekme yarışındaki emekli vatandaşların promosyon yarışı hız kesmeden devam ederken konu ile ilgili son hamle de Türkiye Finans'tan geldi.

Türkiye Finans resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyuruda promosyon tutarını 15 bin TL'ye kadar yükselttiğini açıkladı. 


TÜRKİYE FİNANS EMEKLİ KAMPANYASI 


Türkiye Finans tarafından sunulan ve 15 bin Türk Lirası'na ulaşan  emekli promosyon ve ödül fırsatından faydalanmak için öncelikle emekli maaşlarını Türkiye Finans’a taşımanız ve maaşınızı 36 ay boyunca söz konusu bankadan alma taahhüdü vermeniz gerekiyor. Söz konusu bu işlem size koşulsuz şekilde 5 bin Türk Lirası'na ulaşan banka promosyonu kazandıracak.

Ayrıca bunun dışında iki adet otomatik ödeme talimatı vererek 6 bin 500 Türk Lirası'na kadar, yedek hesap başvurusu yaparak da bin liraya kadar ek promosyon kazanma hakkınız var.

Türkiye Finans yeni emekli paketini açıkladı, 15 bin TL müjdesini duyan inanamadı!

Tüm bu promosyonlara ek olarak ayrıca Türkiye Finans'a getirdiğiniz her bir emekli yakınınız için 250 Türk Lirası, toplam 2 bin 500 Türk Lirası nakit ödülden faydalanabilirsiniz. 

3 YIL TAAHHÜT İSTENİYOR

Ülkemizde adeta bir promosyon yarışı içerisinde olan bankalar emekli promosyon işlemleri için 3 sene taahhüt istiyor. Ancak çalıştıkları bankaları değiştirmek isteyen emekli vatandaşlar da “3 yıl dolmadan emekli maaşı taşıma cayma bedeli” konusunun detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor. 

Emekli vatandaşlara verilen söz konusu bu zamlarla beraber bu oran yüzde 49.25'e ulaşırken, vatandaşlar da bankaların  kampanyalarını merak ediyor. Promosyon dönemlerinde bankalar tarafından yapılan yüksek teklifler emeklilerin gündeminde yer alırken, pek çok kişi de cayma hakkından yararlanıyor. 

Herhangi bir bankaya, "Maaşımı 3 yıl sizden alacağım" taahhüdünü verip söz konusu promosyondan faydalanan emekli vatandaşlar bu hakla beraber cazip teklifler ortaya çıktığı zaman bunlardan rahatlıkla faydalanabiliyor. Ama bu ödemeden yararlanmak için daha önce taahhüt vermiş olduğu bankaya  promosyon iadesini de  tamamlaması gerekiyor. 

 

Elektrikte yeni tarife! Bugünden itibaren uygulanmaya başlıyor!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesi yarın açılıyor!

TOKİ'den hiç evi olmayanlara Mart 2024 müjdesi geldi! 2 bin 212 konutluk 6 yeni kampanya geliyor!


Geri Dön