Ekonomi

Türkiye Finans'dan kampanya gibi kampanya! 20 bin TL almak için 30 TL vermek yeterli!

Türkiye Finans Katılım Bankası, bireysel finansal ürünlerini nakitte ulaşmada zorluk yaşayan tüketiciler için yeniden tasarladığını duyurdu ve finansal ürünlerinde başlangıç faiz oranını %1,79 olarak açıkladı. Türkiye Finans Katılım Bankası, düşük getirili ürünleri hakkında bilgiler paylaşarak, tüketici finansmanı ürünleri ile yeni ve mevcut müşterilerinin bütçelerine destek olacağını açıkladı

Türkiye Finans Katılım Bankası kredi detayları, kimler kredi alabilir, başvuru şartları nelerdir? Sorusunun cevabı merak uyandırdı. Türkiye Finans Katılım Bankası, düşük getirili ürünleri hakkında bilgiler paylaşarak, tüketici finansmanı ürünleri ile yeni ve mevcut müşterilerinin bütçelerine destek olacağını açıkladı.

Türkiye katılım bankası, tüketici finansmanı ürünü ile hem yeni hem de mevcut müşterilerinin bütçelerine destek olacağını açıklayarak, düşük getirili ürünü hakkında bilgiler paylaştı.

Türkiye finans katılım bankası ihtiyaç finansmanı taksitlerini hesaplandı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, bireysel finansal ürünlerini nakitte ulaşmada zorluk yaşayan tüketiciler için yeniden tasarladığını duyurdu ve finansal ürünlerinde başlangıç faiz oranını %1,79 olarak açıkladı. Katılımcı bankalar, ürünleri için 36 aylık bir süre ilan ediyor, ancak üst sınırın başvuranın bankacılık geçmişine dayandığını söylüyor.

Birinci maliyet tablosu:

İkinci maliyet tablosu:

 

Türkiye Finans Katılım Bankası Başvurusu

Üst limit belirlemeyen bankanın en düşük oranla müşterilerinin karşısına çıkması büyük ilgi gördü. Hem mevcut hem de yeni müşterilerin bankanın mobil uygulaması ve internet bankacılığı ekranlarından fon başvurusunda bulunabileceklerini açıklayan katılımcı banka, şubeler aracılığıyla da fon başvurusu kabul edeceğini açıkladı. Banka, finansal talep ile ilgili olarak ibraz edilmesi gereken belgeleri şu şekildedir:

Vakıfbank müşterileri dikkat... Vakıfbank'tan önemli açıklama

Bu bankada paranız varsa dikkat! Eğer 3 ay içerisinde bankaya gitmezseniz bakın paranız ne olacak?

Vakıfbank, İş Bankası, Akbank, TEB'ten son dakika hamlesi... Bankalardan önemli adım geldi