06 / 05 / 2024

Türkiye Finans'tan Ramazan Bayramı'na özel konut kredisi!

Türkiye Finans'tan Ramazan Bayramı'na özel konut kredisi!

Kampanya kapsamında konut finansmanında kar oranlarını düşürerek 60 ay vadede yüzde 0,90’ lık kar oranı uygulayan Türkiye Finans, hayalindeki eve sahip olmak isteyenleri bekliyor.




Türkiye Finans kendi evine taşınmak isteyenlere Ramazan Bayramı'na özel kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında konut finansmanında kâr oranlarını düşürerek 60 ay vadede yüzde 0.90'lık kâr oranı uygulayan Türkiye Finans, hayalindeki eve sahip olmak isteyenleri bekliyor. 

Yeni ürünler yolda Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar "Bizi biz yapan değerlerimiz ve geleneklerimizin daha da anlamlandığı Ramazan Bayramı'na özel Çilingir Mortgage ürünleri çatısı altında bir kampanya düzenledik. Konut finansmanında kâr oranlarını düşürerek ev sahibi olmak isteyenlere kolaylıklar sağlıyoruz. 

Türkiye Finans olarak bireysel müşterilerimize yönelik kampanya, ürün ve hizmetlerimizi geliştirmeye ve avantajlar sunmaya devam edeceğiz" dedi. 

1 Ağustos'a kadar devam edecek kampanya ile Türkiye Finans, konut sahibi olmak isteyenler için uygun kar oranlan ve 120 aya varan vade seçeneklerini bir arada sunuyor. 


Star




Geri Dön