28 / 04 / 2024

Türkiye Hazır Beton Birliğinden indirim kampanyasına destek! Birliye üye kuruluşlar yüzde 5 indirim yapacak!

Türkiye Hazır Beton Birliğinden indirim kampanyasına destek! Birliye üye kuruluşlar yüzde 5 indirim yapacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) yaptığı son dakika açıklamasında "Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına destek verdiğini açıkladı.



Türkiye’de standartlara uygun beton üretilmesi ve inşaatlarda doğru beton uygulamalarının sağlanması için 35 yıldır çalışmalarına devam eden Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), "Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına desteğini duyurdu. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre söz konusu kampanya kapsamında Türkiye Hazır Beton Birliğine üye kuruluşlar yüzde 5 indirim yaparak kampanyaya destek olacak.

Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve Bakan Yardımcıları, THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık ve Yönetim Kurulu Üyelerini 13 Kasım tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde kabul etti. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre yapılan istişareler sonucunda Türkiye Hazır Beton Birliği, Cumhurbaşkanının enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarının sağlanmasına yönelik “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Halkımızın ve Devletimizin Yanındayız” kampanyasını desteklediklerini açıkladı.

Türkiye Hazır Beton Birliğinden indirim kampanyasına destek! Birliye üye kuruluşlar yüzde 5 indirim yapacak!

Söz konusu konu ile ilgili olarak bazı önemli açıklamalar yapan Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, “Ülkemiz ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektörünün en temel kolu olan hazır beton sektörünün temsilcileri olarak Hükûmetimizin ‘Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız’ başlıklı fiyat indirme kampanyasına destek veriyoruz. Almış olduğumuz son karar doğrultusunda, Türkiye çapında Türkiye Hazır Beton Birliği üyesi firmalar, hazır beton satış fiyatına yüzde 5 indirim yaparak kampanyaya katkı verecek. Ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

Ayrıca yine paylaşılan bilgilere göre bu kapsamda Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından yapılan açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımızın enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarının sağlanmasına yönelik “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Halkımızın ve Devletimizin Yanındayız” kampanyasını THBB olarak destekliyor, Birliğimizin tüm üyelerini bu kampanyaya katılmaya davet ediyoruz." ifadeleri yer aldı.

Şanlıurfa Karaköprü'de satılık 4 arsa!

Düzce'de konut imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 19 Aralık'ta!

Son dakika! Malatya'da 4.5 şiddetinde deprem!


Geri Dön