29 / 04 / 2024

Türkiye-Kenya İş Konseyi'nde inşaat sektöründen katılım oldu!

Türkiye-Kenya İş Konseyi'nde inşaat sektöründen katılım oldu!

Türkiye-Kenya İş Konseyi, Kenya'nın Ankara Büyükelçisi Kiema Kilonza ile çalışma yemeği 4 Mart'ta İstanbul'da gerçekleştirdi. Toplantıya, sağlık, inşaat, mobilya, enerji, madencilik ve çelik sanayi sektörlerinden yaklaşık 40 işadamı katıldı.



Türkiye-Kenya İş Konseyi, Kenya'nın  Ankara  Büyükelçisi Kiema Kilonza ile çalışma yemeği 4 Mart'ta İstanbul'da gerçekleştirdi. Toplantıya, sağlık, inşaat, mobilya, enerji, madencilik ve çelik sanayi sektörlerinden yaklaşık 40 işadamı katıldı. Türkiye-Kenya İş Konseyi Başkanı Ali Nahit Bozatlı, iki ülke arasındaki ticareti artırmak istediklerini söyledi. Bozatlı, 2014'te Kenya Cumhurbaşkanı Uhuru Kenyatta'nın Türkiye'ye gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında gerçekleşen Türkiye-Kenya İş Forumu ile iki ülkenin iş adamları/kadınları arasında iş olanaklarını keşfetme fırsatı sunduğunu ve Kenya'da da bir iş forumu düzenlemeyi hedeflediklerini belirtti. 




Büyükelçi Kilonzo da, Kenya'daki yatırım fırsatlarına ve kamu-özel sektör ortaklığıyla yapılacak projelere ilişkin sunum yaptı. 



Dünya Sektörel Ek


Geri Dön