27 / 04 / 2024

Türkiye Petrolleri personel alımı yapıyor! KPSS'den 60 puan almanız yeterli!

Türkiye Petrolleri personel alımı yapıyor! KPSS'den 60 puan almanız yeterli!

Türkiye Petrolleri KPSS’den 60 puan alma şartıyla personel alımı yapacağını duyurdu. Türkiye’de arama ve üretim faaliyetlerine kesintisiz devam eden ve enerji sürekliliğini sağlayan Türkiye Petrolleri, 126 personel alımı yapacağını duyurdu. 



Türkiye’nin dört bir yanında enerji sürekliliğini sağlamak amacıyla hizmet sunan Türkiye Petrolleri kısa süre önce personel alımı ilanını paylaştı. Paylaşılan ilana göre 126 MYO mezunu işçi alımı yapılacak. Başvuru şartlarından en önemlisi ise KPSS’den 60 puan almak oldu. Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre TPAO bünyesinde istihdam edilmek üzere personeller alınacak. İlan detaylarında ise başvuruların İŞKUR aracılığıyla yapılmasının mümkün  olduğu yer almaktadır. 

Hangi kadrolarda alım yapılacak?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı bünyesinde çalışmak için 126 personelin alım yapılacağı duyuruldu. Bu kapsamda belirli pozisyonlarda çalışmak üzere bir kadro açıldı. MYO mezunu ve KPSS’den en az 60 puan almış kişilerin başvurularının olumlu değerlendirilmesi yüksek görülüyor. Yer açılan kadroda 5 güvenlik denetçisi,  13 büro memuru, 1 sistem işletmeni, 48 petrol gaz üretim operatörü, 2 arşivci, 39 teknisyen ve teknikerler, 7 malzeme planlama elemanı aranıyor. Tüm bunlara ek olarak; 4 lojistik meslek elemanı, 3 büro yönetimi ve sekreterlik, 2 araç takip görevlisi (kargo), 2 iş güvenliği ve iş sağlığı saha elemanı aranmaktadır. 


Geri Dön