Teknoloji

Türkiye'de satışa çıkan ilk teleskopik portre lensli akıllı telefon: Tecno Phantom X2 Pro!

Teleskopik portre lens, 12GB RAM, 256GB depolama ve 120Hz AMOLED ekran gibi özellikleriyle dikkat çeken Tecno Phantom X2 Pro, Türkiye'de satışa sunuldu! Bugün itibariyle Türkiye'de satışa çıkan Tecno Phantom X2 Pro, dünyanın ilk teleskopik portre lensine sahip olmasıyla dikkat çekiyor

Özellikleri ve fiyatı ile amiral gemisi segmentinde rekabetçi olan Tecno Phantom X2 Pro bugün itibariyle satışa çıktı.

Bugün itibariyle Türkiye'de satışa çıkan Tecno Phantom X2 Pro, dünyanın ilk teleskopik portre lensine sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Okyanuslardan toplanan atıkların geri dönüştürülmesiyle üretilen cihaz, amiral gemisi segmentinde yer alıyor. 12GB RAM, 5GB artırılabilir RAM ve 256GB depolama alanı sunan model, MediaTek'in en iyi işlemcisi olan Dimensity 9000 5G yongasını kullanıyor.

Kamera özellikleri açısından, 50 Megapiksel geniş kamera, 50 Megapiksel teleskobik portre lens ve 32 Megapiksel özçekim kamerası ile akıllı telefon deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Ayrıca, 65mm odak uzaklığı ile Altın Oranlı Portre Çekimi yapabiliyor. 1.3um geniş kamera sensörü ve Süper Gece Modu sayesinde karanlık ortamlarda bile yüksek kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. F/1.85 7P lens yapısı, geniş diyafram açıklığı ile daha fazla ışık alımını mümkün kılıyor.

Ekran, 6,8 inç boyutunda ve 500 nit parlaklık sunan 120Hz AMOLED bir panel kullanıyor. Ayrıca, 5160 mAh batarya ve 45W süper şarj teknolojisine sahip olduğunu belirtelim.

Tecno Phantom X2 Pro, 24.999 TL satış fiyatıyla listelere giriş yaptı. Ancak, fiyat zaman içinde değişebilir. Dolayısıyla ürünün güncel fiyatını öğrenmek için ilgili kaynakları takip edebilirsiniz.

TECNO DURMAK BİLMİYOR!

Tecno, 2006 yılında Hong Kong merkezli bir telefon üreticisi olarak kurulmuştur ve günümüzde özellikle Afrika, Orta Doğu ve Güneydoğu Asya pazarlarında hızla büyümektedir. Şirket, özellikle uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla tanınmaktadır ve gelişmekte olan ülkelerdeki tüketicilere yönelik ürünleriyle bu pazarlarda güçlü bir konuma sahiptir.

Tecno, özellikle Afrika'da son yıllarda hızla büyümüştür. Şirket, 2019 yılında Afrika'daki akıllı telefon pazarının yüzde 14,4'ünü elinde tutarak bölgenin en büyük akıllı telefon markası haline gelmiştir. Ayrıca, Tecno'nun diğer ülkelerdeki pazar payı da hızla artmaktadır. Örneğin, 2020 yılında şirket, Hindistan'da en hızlı büyüyen akıllı telefon markası olarak yerini almıştır.

Tecno, özellikle uygun fiyatlı akıllı telefonlarına odaklanarak, fiyat-performans oranı yüksek cihazlar sunarak tüketicilerin ilgisini çekmektedir. Ayrıca, diğer büyük akıllı telefon üreticilerinin aksine, şirketin ürünleri özellikle Afrika ve diğer gelişmekte olan pazarlara özel olarak tasarlanmaktadır.

Google Pixel Fold Tanıtımı: Katlanabilir Telefon Dünyasına Yeni Bir Soluk Geliyor!
Uygun fiyatlı Xiaomi Civi 3’ün tanıtılacağı tarih sonunda belli oldu!
Xiaomi'den Android 14 müjdesi! Modeller tek tek açıklandı!