Ekonomi

Türkiye’nin 3 büyük bankasından 18 yaşını doldurmuş kişilere ödeme yapılacak! ATM’den tek tuşla alabilirsiniz

Acil nakit ihtiyacına karşı Türkiye’nin 3 büyük bankasından nakit avans kampanyası geldi. Acil nakit ihtiyacı için yüksek faizli kredi tercih etmek yerine daha cazip fırsatlarla finansman sağlamak istiyorsanız, bu nakit avans kampanyaları sizin için doğru adres olabilir

Nakit ihtiyacını kredi çekerek karşılamak istemeyenlere 3 banka nakit avans kampanyası başlattı. Acil nakit ihtiyacı için yüksek faizli kredi tercih etmek yerine daha cazip fırsatlarla finansman sağlamak istiyorsanız, bu nakit avans kampanyaları sizin için doğru adres olabilir. İşte 3 büyük bankanın bahar dönemi için sunduğu özel taksitli nakit avans kampanyasının detayları…

YAPI KREDİ WORLD TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI

Yapı Kredi Bankası, acil nakit ihtiyaçlarınıza en uygun koşullarda çözümleri Yapı Kredi WorldCard kredi kartı ile sunmaktadır. Nakit ihtiyacınız olduğu her an taksitli nakit avans kullanımını hiç başvuru yapmanıza gerek olmadan yapabilirsiniz. Çünkü Yapı Kredi Bankası tarafından WorldCard kredi kartınıza tanımlanmış olan kullanılabilir taksitli nakit avans limiti bulunur. Bu şekilde ekstra başvuruya gerek duymadan hemen Yapı Kredi dijital bankacılık kanallarından veya Yapı Kredi ATM’lerinden hemen WorldCard nakit avans çekimi yapabilirsiniz. Yapı Kredi taksitli nakit avansta 6 aydan 12 aya varan taksit fırsatından sadece %1.80 sabit faiz oranından yararlanabilirsiniz.

HALKBANK PARAF TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI

Türkiye’nin en popüler bankalarından Halkbank’ın Paraf kredi kartını kullananların nakit ihtiyaçları için en uygun çözümler Paraf kredi kartında bulunuyor. Paraf kredi kartı kullanıcıları günün hangi saatinde oldukları fark etmeksizin hızlı ve kolay bir şekilde 200 TL ile 15.000 TL aralığındaki nakit ihtiyaçlarınız taksitli nakit avans kullanım imkanı sunuyor.

Halkbank’ın Paraf kredi kartında bulunan kullanılabilir nakit avans limitinizle uyumlu olacak şekilde 200 TL ile 15.000 TL aralığında nakit çekimini başvuru yapmadan yapabilirsiniz. Üstelik 12 aya varan vade desteğinden sadece %1.80 sabit faiz desteğinden yararlanabilirsiniz.

TEB BONUS NAKİT AVANS KAMPANYASI

Türkiye Ekonomi Bankası(TEB), tüm müşterileri için Bonus kredi kartı ile taksitli nakit avans kullanımı gerçekleştirme imkanı sunuyor. TEB’in acil nakit ihtiyacı olanlar için başvuruya gerek olmadan sunduğu TEB Bonus nakit avans kampanyasından maksimum 10.000 TL’ye kadar işlem yapılabilmektedir. ATM’lerde tek işlemde 2.000 TL, günlük olarak ise 5.000 TL üst sınır bulunuyor. Üstelik 12 ay taksit ve %1.80 faiz desteği TEB taksitli nakit avans kampanyasında sizleri bekliyor.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 5 Mayıs 2022 tarihinde saat 22.20'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 14,85 euro 15,69  altının gramı ise 897 TL değerinde. 

Ekmek, makarna, süt ve yumurta... Sofranın olmazsa olmazlarına yağmur gibi zam yağacak

Eski kiracıyız yırttık diye sevinmeyin! Kiralara inanılmaz zam geliyor

Altın bir anda zirveye uçtu! Dünya FED’in faiz kararına kilitlenmişti