27 / 04 / 2024

Türkiye’nin en yüksek konut getirisine sahip ilçe Mamak oldu!

Türkiye’nin en yüksek konut getirisine sahip ilçe Mamak oldu!

ENDEKSA verilerine göre; Mamak Türkiye’nin en yüksek konut getirisi oranına sahip ilçesi olarak belirledi.



Yatırım değerleme sektörünün öncü şirketlerinde biri olan ENDEKSA Mamak’ı Türkiye’nin en yüksek konut getirisi oranına sahip ilçesi olarak belirledi.

EN KARLI İLÇE MAMAK!

Türkiye’nin en büyük illeri; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa,  Adana  ve Mersin’in mercek altına alındığı Endeksa’nın araştırmalarına göre; yüzde 8,54 yıllık getiri ortalaması ile en kârlı ilçenin Mamak olduğu tespit edildi.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve Mamak Belediyesi Mamak’ı yaşanabilir, modern bir ilçe yapmak için çalıştığını söyledi. 

Mamak Belediye Başkanı Köse, eğitimden sosyal belediyeciliğe, spordan tarihi ve kültürel mirasa ve kentsel dönüşüme kadar her alanda Mamak’ı geleceğe taşıyacak yatırımları tek tek hayata geçirmeye çalıştıklarını açıkladı.

Türkiye’nin en yüksek konut getirisine sahip ilçe Mamak oldu!

 KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ DEVAM EDİYOR!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Tempomuzu hiç düşürmeden hatta daha da artırarak hizmet ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz.

Bir taraftan ‘insana yatırım yapan’ yönetim anlayışının en nitelikli örneği olan yatırımlarımızı süratle hizmete açarken diğer taraftan da klasik belediyecilik hizmetleriyle şehri imar ediyoruz.'' diyerek  Mamak’ta sürdürülebilir, daha yeşil, daha temiz, daha güvenli, daha akıllı bir şehir yaşamı kurmak için planlamaları tek tek hayata geçirdiklerini açıkladı.

Bu konuda özellikle kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini söyleyen Köse,  Diriliş 5. Etap KD projesi,  Altıağaç Karaağaç Hüseyingazi KD Projesinin de 1. Etabı tamamlandığını, 2., 3., 4. ve 5. etaplarında bittiğini açıklayarek Dutluk ve Mutlu Taşocağı Kentsel Dönüşüm Projesi, Fahri Korutürk Konut Projesinin de devam ettiğini duyurdu.

EN YÜKSEK KONUT GETİRİSİNE SAHİP İLÇE MAMAK!

Başkan Murat Köse, ''Başkentimizin en yüksek konut getirisi oranına sahip ilçelerinden biri olması bizim için mutluluk… İlçemiz yaşanabilir, modern çizgileri, spor, kültür ve sanat faaliyetleri ve Ankara’nın merkez ilçelerinden biri olması sebebi ile çokça tercih ediliyor.'' dedi.

Mamak’ın nüfus artış hızı da bu araştırmayı desteklediğini ve 700 bini bulan nüfusla 7 gün 24 saat hizmet ettiklerini belirtti.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 1.244 konutluk iki yeni proje müjdesi!

Ankara'da 40 bin 500 TL'ye satılık arsa!

Geri Dön