29 / 04 / 2024

Türkiye'nin ilk gayrimenkul eğitim akademisi kuruldu!

Türkiye'nin ilk gayrimenkul eğitim akademisi kuruldu!

Gayrimenkul danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren ERA Türkiye, Kadıköy, Bağdat Caddesi'nde faaliyet gösterecek ERA Akademi'yi kurdu. Yılda 15 bin kişiye eğitim verebilecek. Türkiye'de gayrimenkul ve eğitimi kendi akademisinde sunacak...



Gayrimenkul danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren ERA Türkiye, Kadıköy, Bağdat Caddesi'nde faaliyet gösterecek ERA Akademi'yi kurdu. Yılda 15 bin kişiye eğitim verebilecek. kapasiteye sahip ERA Akademi, Türkiye'de gayrimenkul ve eğitimi kendi akademisinde sunacak. 


ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, "Gayrimenkul danışmanlığında en kritik konu yetişmiş işgücü sağlanmasıdır. Bu amaçla sektörde tecrübeli uzmanlarca mesleki eğitimler verdiğimiz, Türkiye'nin ilk ve tek gayrimenkul danışmanlığı akademisi olan ERA Akademi'yi kurduk. ERA Akademi'de sunulacak eğitim programlarının yanı sıra girişimcilik ve sektörel seminerler hazırladık. İleri düzey eğitimlerimizin, kentsel dönüşüm, proje pazarlama, yabancılara satış, gayrimenkul hukuku ve daha birçok konuyu kapsamasını planlıyoruz. ERA Türkiye çatısı altındaki tüm ofislerimize ve gayrimenkul danışmanlarımıza ücretsiz eğitim fırsatı sunuyoruz. Tüm katılımcılara, eğitimler sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika vermeyi planlıyoruz. Yıl içinde rutin olarak gerçekleştirdiğimiz tüm sektör ilgililerine yönelik 'Kariyer Günleri', 'ERA Sohbetleri', 'Girişimcilik Günleri' ve 'Açık Kapı Sohbetleri' ile bilinçlendirme ve eğitim faaliyetleri gerçekleştireceğiz" dedi. 


Dünya Gazetesi 


Geri Dön