27 / 04 / 2024

Türkiye’nin jean markası COLIN’S’ten Mısır’da stratejik ortaklık! 

Türkiye’nin jean markası COLIN’S’ten Mısır’da stratejik ortaklık! 

COLIN’S, Mısır’ın en büyük lüks gayrimenkul şirketlerinden biri olan Talaat Mostafa Grubu ile imzaladığı stratejik ortaklık anlaşmasıyla Mısır’daki mağaza sayısını 12’ye çıkarıyor.



Dünyada 24 ülkede mağazası bulunan COLIN’S, stratejik yatırımlarla büyümesini sürdürüyor.  Mısır’ın en büyük lüks gayrimenkul şirketlerinden biri olan Talaat Mostafa Grubu ile stratejik ortaklık anlaşması imzalayan Colın’s, 2022 yılında girdiği Mısır pazarında, açmayı planladığı 3 mağazayla birlikte mağaza sayısını 12’e yükseltecek. 2023 yılının sonuna kadar Mısır’da açılması planlanan ve en büyük AVM’ler arasında yer alacak olan Open Air Mall, All Seasons Park Madinaty ve San Stefano Mall Alexandria’da üç yeni mağazasıyla yer alacak. COLIN’S, 2027 sonuna kadar Mısır’daki mağaza sayısını 30’a çıkartmayı planlıyor.

Uluslararası pazarlarda COLIN’S’in rekabet gücünü arttıracak şekilde yurt dışı planlarını yaptıklarını belirten COLIN’S İcra Kurulu Başkanı Yavuz Eroğlu şunları söyledi: “Türkiye’nin global moda markası olarak faaliyet gösterdiğimiz pazarlarda gücümüzü artırmayı, yeni pazarlarda da fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeyi planlıyoruz. Grup şirketlerimizle uzun yıllardır üretim faaliyetlerini yürüttüğümüz Mısır pazarında önemli bir tecrübemiz var. Küresel yapılanmamız açısından stratejik bir öneme sahip Mısır pazarında uzun yıllar var olmayı, marka gücümüzü arttırma hedefindeyiz. Talaat Mostafa Grubu ile kurduğumuz stratejik ortaklık bu hedefin ilk adımlarından biri oldu. Open Air Mall’de açılacak mağazamız Mısır’ın en büyük mağazalardan biri olacak.  Orta ve uzun vadede de Mısır pazarında büyümeyi hedefliyoruz. Tüm dünyada sahip olduğumuz 12 milyonun üzerindeki müşterilerimize yenilerini ekleyerek global bir marka olmanın gururunu yaşayacağız.”

Türkiye’nin jean markası COLIN’S’ten Mısır’da stratejik ortaklık! 

 COLIN’S Türkiye ve Rusya’nın yanı sıra Ukrayna, Romanya, Belarus, Fas, Irak, Mısır, Gürcistan ve Sırbistan’da da faaliyetlerine devam ediyor. Suudi Arabistan Krallığı, Yunanistan, Azerbaycan, Moldova, Özbekistan, Cezayir, Kıbrıs, Filistin, Libya, Tacikistan, Yemen, Katar, İran ve Kazakistan'da da bayilikleri bulunan COLIN’S dünyada toplam 600’ü aşkın mağaza ile hizmet veriyor.

Rusya’da en iyi bilinen ilk 3 jean markasından biri olan COLIN’S, İtibar Akademisi Araştırması sonuçlarına göre Türkiye’nin en itibarlı Jean markaları arasında bulunuyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön