AVM

Türkkızılay’ı M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi'nde kampanya başlatıyor!

M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi' nde Seyhan Rotaract Kulübü önderliğinde 10. Grup Kulüplerinin desteği ile Türkkızılay’ ı önemli bir sosyal sorumluluk çalışmasını hayata geçiriyor. Türkkızılay’ı M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi'nde kampanya başlatıyor.


M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi ‘nde Seyhan Rotaract Kulübü önderliğinde 10. Grup Kulüplerinin ( Adana, Çukurova , Tepebağ,Güney, Antakya ve İskenderun Rotaract Kulüpleri ) desteği ile Türkkızılay’ı önemli bir sosyal sorumluluk çalışmasını hayata geçiriyor.


Türkkızılayı’ nın “ Kan herkese lazım olabilecek bir ihtiyaçtır” kampanyası paralelinde; Türkkızılayı’nın bu tip çalışmalarına daima destek verici ve kapılarını açan M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi’nde bu kez Seyhan Rotaract Kulübü  rotaract’ları “Kan

Bağışı’na Teşvik Etmek” için 2 Şubat Pazar günü önemli bir uygulamaya imza atacaklar. Seyhan Rotaract Kulübü rotaract’ları bu çalışmalarla, kendilerini geliştirmeye dönük deneyimler elde edeceklerine de inanıyorlar…


     

M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın öZ; “Türkkızılayı’nın başarılı çalışmalarına sorumluluk sahibi bir kurum olarak daima destek vermekteyiz. 2 Şubat Pazar günü Türkkızılayı’na kan bağışına teşvik etmek için AVM ziyaretçilerimizle buluşacak olan Seyhan Rotaract Kulübü üyelerini de bu duyarlılıkları nedeniyle kutluyoruz” diyor.